Ambraparfymer

285 Artikel
5751
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Ambraparfym – animalisk och vild

Det sällsynta ämnet ambra som används i dyrbara parfymer kommer ursprungligen från kaskelottvalens mag- och tarmsystem. Den används i väl doserad mängd som basnot för parfymer efter en omsorgsfull behandling, där den bland annat har fått lufttorka och rengjorts. Under denna process utvecklas en träig, torr, balsamisk doft som sägs verka som afrodisiakum. Numera framställs dock doftämnet till ambraparfymer på syntetisk väg.

Ambradofter passar både kvinnor och män. Kvinnor kan framhäva sin individuella skönhet och sensualism med en ambraparfym. Blommiga och fruktiga komponenter gör dessa dofter ljuvligt lätta och feminina. För män är parfymer som innehåller ambra optimala inför äventyr i staden eller för en romantisk kväll.

Ambra damparfym med sensuella komponenter

Parfymen Diesel Loverdose med sina blommigt orientaliska nyanser och sin lätta doftnot av ambra är en berusande komposition med sinnligt djup. Fräscha och fruktiga noter kombineras med kryddiga toner för att skapa en unik damdoft med magisk dragningskraft tack vare animaliska komponenter som ambra, lakrits och vanilj.

Intensiv och optimistisk förenar den förföriska Intense Libre från YSL lekfullt kontrasten mellan maskulina och feminina komponenter. Lavendel betonar den självsäkra kvinnans individuella, feminina sidor. Ackord av vanilj, ambra och vetiver skapar en kaskad sinnliga intryck med sötma från apelsinblommor.

Hemligheten bakom den exklusiva, unika doften Prada Amber gömmer sig i dess dyrbara ingredienser och raffinerade komposition. I denna komposition utgör ambra basen för en förförisk, feminin och sofistikerad doft. Parfymens långvariga och sensuella doftnot av ambra passar perfekt för romantiska kvällar.

Ambra herrparfym – sensuell och maskulin

Animaliska komponenter i ambra-herrparfymen Stronger With You Intensely från Armani skapar ett enastående samspel mellan maskulina och magnetiskt tilldragande nyanser. Ambranoterna i denna herrparfym med sina kryddiga ackord och tränyanser skapar en ren sinnlighet som passar perfekt till ungdomlig fräschör och sportig styrka.

Doften i Valentino Coral Fantasy Born In Roma fängslar med en karakteristisk doft av fin ambra som har berikats med fruktiga och kryddiga komponenter som kardemumma och äpple, salvia, geranium, lavendel, vetiver, patchouli och tobaksblad. Doftens hyllning till Rom känns som en utflykt i södern.

Raffinerade komponenter i Cacharel Pour L'Homme lockar däremot fantasin med koriander, ceder och lätta noter av salvia. En elegant ambra-herrparfym som gjord för sofistikerade kvällar.

Full av kraft, maskulin och extravagant är Diesel Sound Of The Brave. Denna parfym med en doftnot av ambra passar aktiva män som uppnår sina mål beslutsamt och aldrig ger upp. Den doftar intensivt och animaliskt, utan att vara påträngande.

Köp ambradofter hos parfumdreams

Chrome från Azzaro doftar lätt, härligt fräscht och av havet. Dess kultstatus vilar på en sofistikerad kombination av bergamott, grapefrukt och ingefära med anis, mysk och hedion över en basnot av ambra, fina träslag, lavar och mate. De ger ambraparfymen en omisskännlig karaktär som gör herrdoften perfekt för heta sommardagar.

Upptäck ambraparfymer med animaliska och sensuella doftnoter – perfekta för urbana äventyr. Köp på nätet nu hos parfumdreams.