Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams

Smink

4171 Artikel

Smink – högklassiga produkter som framhäver varje look

Alltifrån en diskret vardagslook till stark make-up för kvällens dejt: Med make-up framhäver du dina personliga drag. Det finns olika produkter som passar varje hudtyp och som alltefter tillfälle och humör ger dig den täckande, intensiva eller diskreta effekt som du är ute efter. Genom produkter som foundation, concealer, puder, läppstift och rouge går det att förändra varje sminklook och få nya resultat.

Måste ha-produkter: Skapa en personlig look med passande makeup-produkter

Det egna ansiktet är som en tom målarduk, som du varje dag kan förändra på olika sätt. För att kunna göra detta, ska du använda lämpliga makeup-produkter, som gör det möjligt att skapa olika looker och släppa loss din kreativitet på ett personligt sätt. Om slutresultatet sedan blir en naturlig eller mer iögonfallande sminklook spelar mindre roll. Smink är till för att få lite förändring i ansiktet. Det finns olika produkter att välja mellan för detta:

  • Hyn: Produkter för att få en jämn och strålande hy är foundation, puder, concealer, solpuder och rouge. För många ses en varm, jämn hudton som tilldragande och förknippas med ungdom och skönhet. För att få den mest fördelaktiga effekten, är det bäst att använda sådana nyanser som passar den egna hudtypen. Viktigt att tänka på, är att se till att blenda ut varje produkt väl, så att sminket inte ser ojämnt ut.
  • Ögon: Ögonmakeup är tveklöst det som gör varje sminkstund fullkomlig. Den ger en mer vaken blick och sätter ögonen i fokus på samma gång. För att göra ögonen mer uttrycksfulla, används produkter som mascara, eyeliner, ögonskuggor och kajalpenna. De ger ögonen intensitet och används för både den vardagliga ögonsminkningen till den populära, förföriska och markanta cat eye-sminkningen.
  • Läppar: Med lämpliga läpprodukter och den rätta tekniken får läpparna inte bara en intensivare färg. Produkterna kan även få läpparna att se fylligare ut. Du väljer vilken effekt du vill ha. Läppstift, läppenna och läppglans finns i en mängd olika färgnyanser, så att inget hindrar dig från att få de klassiska och sensuella läpparna du vill ha.
  • Ögonbryn: Glöm inte ögonbrynen, när ögonsminket är fixat. Med ögonbrynspenna, passande ögonbrynspuder och ögonbrynsgel får brynen en intensivare effekt och de små luckorna fylls i. Effekten är fantastiskt och fulländar ögonsminket.
  • Naglar: Dekorativt smink handlar inte bara om ansiktet. Även händernas och fötternas naglar kan piffas upp med färg. Beroende på nageltyp och årstid finns det olika färger att välja mellan. Allt för en lyckad manikyr och pedikyr.
  • Tillbehör: Alltifrån ögonfransböjare, pennvässare, akneplåster, pincetter till sminksvampar – dessa tillbehör är praktiska hjälpredor för att lägga en make-up. De underlättar skönhetsrutinen på många sätt och gör dessutom att make-upen sitter perfekt.
  • Sminkborste: Sminkborstar finns inte bara i många olika utföranden, utan även för de olika områdena i ansiktet. Använd de olika borstarna för bästa resultat och enkel applicering av foundation, ögonskugga, highlighter, rouge och bronzer. För att vara säker på att resultatet verkligen blir det bästa, är det mycket viktigt att regelbundet rengöra borstarna. På så sätt bibehåller de alltid sin form och är hygieniska.

Handla förstklassig make-up hos parfumdreams

Make-up är mångsidig, inspirerande och perfekt för att göra om sitt eget utseende till perfektion. Till vardags eller inför den stora dagen: Genom dekorativ make-up går det att skapa en mängd olika looker. Hos parfumdreams hittar du därför olika produkter från ansedda och välkända märken. Upptäck lämpliga produkter som kommer att bli nya favoriter för din makeup-rutin.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube