Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams
Comodynes 6 Artikel

Comodynes

Comodynes Convenient Cosmetics är ett varumärke som erbjuder praktiska skönhetsprodukter. Oavsett om du är ute efter en produkt som gör huden fastare eller ger den perfekta brunfärgade hudtonen, så hittar du den i varumärkets sortiment, som innehåller ett stort utbud med överraskningsmoment och som snabbt har blivit en stor konkurrent till andra kända varumärken.

Visste du redan Innehåll

Comodynes – brun utan sol

Comodynes brun-utan-sol-servetter utgör en unik och innovativ form av denna typ av produkt. Produkterna är lättanvända, prisvärda, praktiska och effektiva. Comodynes brun-utan-sol- och skönhetsprodukter kan användas överallt. De lämpar sig för:

 • resor,
 • semstrar,
 • weekendutflykter,
 • gymmet,
 • sportklubben,
 • kontoret,
 • bilen.

Många Hollywoodkändisar har tagit Comodynes till sig. Tillverkarens goda rykte har spridits ända till Tyskland där Comodynes brun-utan-sol-servetter redan använda av professionella makeupartister. De älskar servetterna som får stjärnorna att glänsa utan att smutsa ner eller skada huden.

Det speciella med Comodynes

Skönhetsprodukterna och brun-utan-sol-servetterna har fått „Prix d'Excellence” av tidskriften Marie Claire. Från den spanska tidskriften Telva fick tillverkaren „T de Oro”-utmärkelsen. Av Men’s Health fick brun-utan-sol-lotionen i unisexutförande bra betyg. Produkterna är 100 % naturliga, alkoholfria och allergivänliga. De är dermatologiskt testade och avlägsnar till och med vattenfast mascara. Tack vare den innovativa sammansättningen lämpar de sig för alla hudtyper.

Vilka produkter erbjuder Comodynes?

Comodynes erbjuder produkter för effektiv ansiktsrengöring och ansiktsvård. Till sortimentet hör:

 • brun-utan-sol-servetter,
 • sminkborttagningsservetter,
 • rengöringsduk,
 • peelingservetter,
 • ansiktsmasker,
 • ögonmasker,
 • energimasker,

Rengöring är A och O

Tillverkaren erbjuder bra beauty-produkter som passar för alla olika hudtyper. Tack vare det behändiga handväskformatet kan dessa rengöringsprodukter och vårdande produkter tas med överallt. Framförallt för kvinnor är ofta detta ett viktigt kriterium.

Brun-utan-sol-servetterna ger en jämn och naturlig solbränd färg i ansiktet, på halsen och i urringningen. Den bruna färgen färgar inte av sig på kläderna och håller hela dagen. Efter applicering absorberas den snabbt av huden. Även på benen och andra ställen på kroppen kan Comodynes brun-utan-sol-servetter användas.

De matchande rengöringsservetterna, som varsamt avlägsnar makeup och återfuktar hyn, säljs i praktiska 10-pack. Förpackningen är liten och behändig och ryms i alla handväskor. Du behöver inte ens fukta ansiktet när du använder dessa.

Även sminkborttagningen ger huden snabbt och effektivt ett fint utseende. Därefter passar det bra att applicera en Energy Mask från Comodynes. Spamasken har en revitaliserande effekt på trött, blek, stressad och torr hud. Låt den bara verka i 10 minuter på ansikten så syns de första positiva effekterna. Masken avlägsnar alla trötthetstecken och lämpar sig för alla hudtyper.

För djuprengöringen är Easy Peeling ett bra val. Dessa servetter från Comodynes tar hand om stressad hud hos både män och kvinnor. De innehåller naturliga mikropartiklar som rensar huden från slagg och orenheter och rengör den effektivt. De biologiska verksamma ämnena i servetterna stimulerar cellförnyelsen och ger huden en hälsosam, mjuk och len look. Huden är synbart slätare efter ett par användningstillfällen.

Comodynes i vår butik

I vår butik hittar du otaliga praktiska produkter ur Comodynes aktuella linje av kosmetikprodukter. Här kan du köpa produkter som brun-utan-sol-servetter, BB-krämer, avsminkningsservetter och bronzing-gels till ett förmånligt pris.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube