Ögonskuggsborste

43 Artikel
17
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Ögonskuggsborste för perfekt ögonmakeup

Ögonen spelar en stor roll när man sminkar sig. Den egna ögonfärgen och -formen ska framhävas – det gör du med en fin ögonskugga. För att färgpigmenten ska kunna appliceras snabbt och hålla hela dagen behöver man en ögonskuggsborste. Detta praktiska hjälpmedel gör det enkelt att applicera ögonprimer, eyeliner och highlighter. Därför är en ögonskuggsborste ett måste i sminkrutinen.

Vilka borstar för ögonskuggor finns det?

Eftersom inte alla borstar passar för alla looker finns det olika borstar för ögonskuggor. Huden på ögonlocket är mycket känslig, därför är det bra att hitta en perfekt borste som passar ens egna behov. Ögonskuggsborstar skiljer sig åt genom formen på borsthuvudet:

  • platt penselhuvud för applicering över hela ögonlocket
  • rakt, snedställt borsthuvud för precisa detaljer och highlights
  • fluffiga ögonskuggsborstar som även kallas blandningsborstar eftersom de suddar ut hårda linjer på ögonskuggan

Förutom ögonskuggsborstar finns det även varianter med skumgummispets. Vilken modell som passar bäst beror på tycke och smak. Det bästa är att testa och se vilken borste du föredrar.

Professionell ögonmakeup med blandningsborste

Smokey eyes är kronan på verket när det gäller ögonmakeup. För att få ett perfekt resultat är det viktigt att sudda ut de olika färgnyanserna med varandra, så att det blir en jämn övergång. Då kan du använda en blandningsborste: De långa och mycket mjuka borsthåren gör det mycket enklare att skugga. Resultatet: underbara smokey eyes. Hos parfumdreams upptäcker sminkälskare högkvalitativa blandningsborstar från kända tillverkare.

Köp ögonskuggsborste online hos parfumdreams

För förtrollande ögon: Med de förstklassiga ögonskuggsborstarna från parfumdreams är det enkelt att applicera favoritögonskuggorna. Dessutom känns de mjuka borstarna mycket behagliga mot huden och fördelar pigmenten jämnt. Så vad väntar du på?