Eftersom mamma förtjänar det bästa

Menu

Parfumdreams

Rakhyvlar för damer – för slät hud över hela kroppen

För många kvinnor är slät och hårlös hud ett skönhetsideal de lägger mycket tid på. Men oavsett om det gäller benen, armhålorna eller bikinilinjen: För en noggrann rakning som skonar huden är det viktigaste att ha en damrakhyvel av hög kvalitet. Med vassa blad och ett lättrörligt huvud når den utan enkelt alla områden som behöver befrias från hår.

Särskilt hållbar: En damrakhyvel av metall

Allt fler kvinnor vill att kroppsvården ska vara hållbar och miljövänlig. Då är en damrakhyvel av metall ett perfekt alternativ. Den är består helt av metall så den känns mycket högkvalitativ och innehåller inga onödiga delar av plast. Bladen sätts in separat och båda sidorna av bladet kan användas. Bladet i en rakhyvel av metall kan alltså användas dubbelt så länge som bladet i en vanlig rakhyvel av plast.

Elektrisk rakapparat för damer: perfekt för torrakning

Det finns både för- och nackdelar med elektriska rakapparater: De går snabbt att raka och risken att skära sig är nästan lika med noll. Men du kan inte få en absolut slät, hårlös hud med en elektrisk rakapparat för damer. Det som först låter som en nackdel kan dock vara en fördel ibland:

Om håren bara ska trimmas är en elektrisk rakapparat perfekt. Ofta följer det även med olika rakhuvud för så att hårlängden blir exakt som önskat. Rakningen med en elektrisk rakapparat kan även vara det första steget före våtrakningen. I synnerhet om håren redan har blivit väldigt långa skulle det ta alldeles för lång tid med en våtrakning, eftersom rakhyveln skulle behöva sköljas ur väldigt ofta

Köp rakhyvlar för damer hos parfumdreams

Du hittar shavers och rakhyvlar för damer av hög kvalitet hos parfumdreams. Glöm inte att byta bladen regelbundet för att inte utsätta huden för påfrestningar i onödan. Efter rakningen uppskattar huden att bli insmord med en skyddande Bodylotion som innehåller vårdande ingredienser.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube