Moschino parfym

48
5/5 baserat på alla kundbetyg

Moschino parfym: provocerande, fräck, okonventionell

Moschino-parfymer är helt enkelt annorlunda: Provocerande och okonventionella, men alltid högkvalitativa och extravaganta. Moschinos stil är unik och har varit det sedan 1983. Som designer tog Franco Moschino tydlig ställning inom modebranschen. Som 1990 med det slagkraftiga budskapet ”Stop the Fashion System!” som inte bara användes i reklamkampanjer utan även trycktes på t-tröjor.

Moschino är fräckt, färgstarkt, ovanligt och alltid individuellt. Det är också så lyxvarumärkets parfymer utvecklas på huden. Den som bär en Moschino-parfym utstrålar en mycket speciell charm. Romantisk, sensuell och samtidigt fräsch och levande. Hos parfumdreams hittar du rätt Moschino parfym till ett lågt pris.

Moschino parfymen för varje tillfälle

Lyxmärket skapar inte bara högkvalitativa Moschino damparfymer. Den populära unisexparfymen får alla att känna sig speciella. Citrus, blommiga och träiga noter blandas med varma accenter som utstrålar ren livsglädje – grundaren Franco Moschinos eget kännetecken.

De färgglada och exklusiva flaskorna är uppseendeväckande - precis som designerns doftkreationer. Moschino kan inte låta bli att skaka om lyxscenen med en rejäl dos humor. Det går bara inte att missa hans roliga flaskor, exempelvis den som ser ut som ett rengöringsmedel. Men Moschino är inte bra bara på det som är dyrt. Med kollektionen Cheap and Chic imponerar lyxmärket med fruktiga ingredienser till ett överkomligt pris. Men även män får valuta för pengarna med en exklusiv Moschino-parfym. Kryddigt blommiga leker herrparfymerna från Moschino med modern maskulinitet och sticker ut provocerande ur mängden.

Moschinos parfymer är unika – precis som flaskorna

En Moschino-parfym är något i en klass för sig. Varumärkets iögonfallande flaskor drar så klart nyfikna blickar till sig. Den populära Moschino-parfymen Fresh Couture är sprudlande, fräsch och feminin på en och samma gång. Flaskan som ser ut som ett rengöringsmedel gör att denna Moschino-parfym sticker ut på hyllan. Om du lutar mer åt det rara hållet kommer du säkert att tycka om Toy 2 från Moschino, en orientalisk doft med lätt rosendoft och citrusnoter. Dessutom tål flaskan som ser ut som en björn att tittas på.

Köp prisvärd Moschino parfym på nätet

En läcker Moschino-parfym blir definitivt ett blickfång i din parfymsamling. Doftens enskilda komponenter exploderar på huden och understryker din typ på sitt alldeles eget individuella sätt. Moschinos parfymer är till för alla som njuter av livet och vill ta hem lite italiensk livsglädje. Hos parfumdreams hittar du ett stort urval Moschino-parfymer till låga priser.