Hollister parfym

1
5/5 baserat på alla kundbetyg

Hollister-parfym: Dofter som väcker längtan till havet

Hollister står för en avslappnad livsstil inspirerad av den ändlösa sommaren i soliga Kalifornien. Varumärket tillhör det amerikanska modeföretaget Abercrombie & Fitch och producerar ungt modernt mode i surfarstil. Deras snygga jeans, coola T-shirts och färgglada bikinis har fått kultstatus bland ungdomarna. Sedan 2001 säljer de Hollister parfym, som med sina oväntade nyanser väcker ett behov hos dig av att njuta av livet i fulla drag.

Hollister-doft: Med Eau de Parfum från Hollister kan du ta den ändlösa sommaren med dig hem

Dofterna från Hollister väcker längtan efter en avkopplande semester vid havet. Sommar, sol och surfing är själva symbolen för den kaliforniska livsstilen. Hit hör även sorglöshet, livsglädje, gränslös optimism och behovet av frihet samt önskan om att vara ett med naturen. När du surfar handlar det bara om dig och vattnet. Du känner vågornas kraft, testar dina egna gränser och låter tankarna sväva bort. Hollister-parfym förkroppsligar själva andemeningen med surfing. Samtidigt uttrycker de den otyglade längtan efter resor, skönhet och äventyr.

Varje doft från Hollister utstrålar livslust och berättar en spännande historia. Med märkets parfym får du uppleva den kaliforniska livsstilen inpå huden och du kan välja en komposition som framhäver din personlighet:

  • Fruktigt orientaliska Hollister-dofter för tankarna till sköna sommarkvällar med vännerna eller en romantisk promenad på stranden. Kreationerna avspeglar livslusten och längtan efter den gränslösa friheten.
  • Med sommarfräscha kompositioner återskapar Hollister strandkänslan året runt därhemma. De påminner om sorglösa dagar på stranden.
  • Citrus-träiga parfymer från Hollister skapar äventyrslust. De framhäver självsäkerheten, sinnligheten och livsglädjen. Träiga noter ger doften en maskulin charm och för tankarna till en sprakande lägereld.

Eau de Parfum från Hollister för honom och henne

Hollister Parfums för kvinnor förenar saftiga fruktnoter med varma, träiga nyanser, vattenessenser och exotiska blommor. Klassiska Hollister-dofter är fruktigt söta och förflyttar dig till Kaliforniens stränder, för att framkalla känslan av den ändlösa sommaren under de kalla månaderna. De mest eftertraktade kompositionerna består av stjärnfrukt, svarta vinbär, kvitten och rosa grapefrukt med blommiga accenter av hibiskus, orkidé och rosa jasmin. När de toppas av teak, sandelträ, ambra och ljusare träslag påminner de om en oförglömlig solnedgång vid havet.

På varma dagar piggas du upp av en elegant Eau de Parfum från Hollister med essenser av blodapelsin, mandarin och kaktusvatten. I hjärtnoten pulserar hemlighetsfulla aromer av iris, soliga noter, ökenros och apelsinblomma. Cederträ, sandelträ och mysk ramar in det hela på ett fint sätt.

Hollister Parfum för män med essenser av svarta vinbär, bambu och rosa grapefrukt ger en lätt men ändå maskulin doft. I hjärtnoten märks lavendel, neroli och cypress. Mysk, tonkabönor och drivvedsarom ger den en manlig not. Orientaliskt mystiska är kompositionerna med färsk mandarin, bergamott och äpple. Tillsammans med svartpeppar, ambroxan och ingefära får de en hemlighetsfull kryddighet. Tonkaböna, sandelträ och mysk tillför en maskulin accent.

Köp Hollister-parfym: Den kaliforniska livsstilen i sprayformat

Hos parfumdreams hittar du ett stort urval Eau de Parfum och Eau de Toilette för kvinnor och män. Hollister-dofterna sprider den kaliforniska känslan av sommaren som aldrig tar slut och förför sinnet med fruktigt friska till orientaliskt mystiska doftkompositioner. De framhäver din livsbejakande personlighet. Samtidigt förkroppsligar de längtan efter äventyr och frihet.