Naomi Campbell parfym

24
4/5 baserat på alla kundbetyg

Naomi Campbell parfym: Insvept i tidlös grace

Kompromisslöst självförtroende och hisnande skönhet: Det är en bra sammanfattning för Naomi Campbell-parfym. Tiden tycks inte rå på denna ikon från haute couturens catwalk. Hon är lika bländande vacker idag som när hon började sin karriär för många år sedan.

Sedan 1999 står namnet Naomi Campbell för parfymer, som hon marknadsför med koncernen Procter & Gamble. Hittills har det skapats totalt 25 olika parfymer från Naomi Campbell .

Dessa Naomi Campbell-parfymer är särskilt populära:

  • Naomi Campbell Eau de Toilette: Naomis första doft, som kom ut 1999, hänför kvinnor över hela världen som vill förmedla ett förföriskt och erotiskt, men samtidigt framgångsrikt och dynamiskt uttryck. En explosiv inledning med kaktusblomma, magnolia och orkidé lämnar plats åt mjukare toner av sött fikon och vit persika och klingar sedan ut i starkt cederträ, ambra, vanilj och sandelträ.
  • Naomi Campbell Cat Deluxe Silver: Denna parfym från Naomi Campbell gjorde sitt intåg i doftvärlden 2006. Den ovanliga kombinationen av doftaromer passar perfekt för moderna kvinnor, som vill framhäva sina mångfacetterade karaktärer. Här beblandar sig kryddig kardemumma med fresia i toppnoten, som sedan övergår i en bukett av blommiga noter av viol och pion. Parfymen från Naomilandar i en jordbunden klang av varm bärnsten och olika tränoter.
  • Naomi Campbell Prêt à Porter: Denna eau de parfum från Naomi Campbell hänför med en raffinerad mix av orientaliska örter och söta blom- och kryddnoter. Den saftiga toppnoten inleds uppiggande med bergamott, blåbär och päron. Denna fruktiga kombination smälter sedan perfekt samman i hjärtnotens toner av pion, viol och ros. Doften rundas sedan av i en sammetsmjuk blandning av panacotta, persika och vanilj.

Alla dofter från Naomi Campbell är praktexemplar på en doftserie av en stjärna, som knappast går att överträffa i fråga om popularitet – Naomis parfymer räknas till de omtyckta klassikerna .

Naomi Campbell parfymer: Unika och mångsidiga

Till skillnad från många andra lyxmärken, tar sig Naomi Campbell friheten att hitta varierande formgivningar för parfymerna. När de olika dofterna utvecklas har den tidigare modellen samarbetat med olika designers hos Procter & Gamble. Därför ser de separata Naomi-parfymerna helt olika ut.

De originella lookerna på Naomi-parfymernas flakonger återspeglar Naomi Campbells personlighet. Hon har med självsäkerhet tagit sig fram inom branschen och har vid upprepade tillfällen tagit ställning mot rasism. 1988 blev hon den första svarta kvinnan att pryda omslaget på franska Vogue.

Handla Naomi Campbell parfym

Hos parfumdreams finns det ett fantastiskt urval av parfymer från Naomi Campbell. Alla beställningar levereras snabbt. Vi har fri frakt vid beställningar över xx kr.