Skäggtvål & skäggschampon

26 Artikel
9
4/5 baserat på alla kundbetyg

Skäggtvål & skäggschampo: Rengöring och skäggvård för män

Mannens skägg behöver extra omsorg och rätt vårdande produkter. För att vårda skägget och hålla det mjukt, finns det speciella rengöringsprodukter som skäggtvål och skäggschampo som förstklassiga komplement till ansiktsvården för män.

Mild rengöring med skäggtvålar

Det går inte att jämföra skäggstråna med huvudets hårstrån. De är ofta mycket tjockare och grövre och behöver därför en annan, mildare rengöring än håret på huvudet. Den rätta skäggtvålen befriar skägget inte bara från daglig smuts, stylingprodukter och torra hudflagor. Den rengör även den känsliga ansiktshuden under skägget. Därför ska du när du väljer en perfekt skäggtvål ha några kriterier i åtanke, som t.ex. din hud- och skäggtyp. För den torra huden är produkter utan alkohol lämpligast. De feta hudtyperna ska hellre satsa på örtiga skäggschampon som innehåller pepparmint- och rosmarinolja.

För att rengöringen även ska bli en doftupplevelse, hittar du skäggtvålar och skäggschampon med en mängd olika doftkompositioner. Föredrar du fräscha och fruktiga eller träiga och kryddiga? Hos parfumdreams får du fullträff när det gäller att hitta det perfekta skäggschampot med en härlig doft.

Skäggschampo eller skäggtvål?

Skäggschampot passar som en daglig rengörande och vårdande produkt för ditt oemotståndliga skägg. Det avlägsnar lätt den smuts som ansamlats under dagen, som dammpartiklar och talgrester.

Skäggtvålen avlägsnar å andra sidan mycket envisa stylingrester som pomada och vax. Även sådan smuts som skägget utsätts för på jobbet, t.ex. sågspån och verkstadsdamm, avlägsnas grundligt. Skäggtvålar finns som fasta tvålbitar och i praktiska pumpflaskor, som med sin flytande konsistens grundligt rengör ditt skägg.

Enkel användning med skäggschampon och -tvålar

Fukta ditt skägg väl och häll en tillräcklig mängd (ca hasselnötsstor) av skäggschampot i händerna. Fördela det mellan handflatorna och massera därefter in produkten med cirklande rörelser i skägget. Skölj sedan grundligt, så att alla synbara rester av skummet är borta. För att vårda skägget lite extra, kan du efter rengöringen använda en återfettande, fuktgivande kräm eller en lämplig skäggolja . Då vårdar du inte bara skäggstråna, utan även den fina ansiktshuden.

Handla din perfekta skäggtvål hos parfumdreams

Bry dig om ditt skägg och vårda det med en lämplig skäggtvål, som passar just dina behov. Bläddra bland parfumdreams stora urval och använd den praktiska filterfunktionen, för att hitta din skäggtvål eller ditt nya skäggschampo. Vårda ditt skägg och låt det bli din bästa accessoar och handla hem lämpliga vårdande produkter och stylingprodukter, som skäggschampo och pomada för skägget.