Erborian

80
5/5 baserat på alla kundbetyg

Erborian: Hudvård enligt asiatisk tradition

Märkesnamnet Erborian kommer från det franska uttrycket Herbes d’Orients, alltså Orientens kryddor. Hudvårdsmärket Erborian har sitt ursprung i Sydkorea och förenar traditionella asiatiska läkeörter med modern teknologi.

År 2007 kom den första produkten från Erborian ut på marknaden och sedan dess har produktutvecklingen samma målinriktning: Att erbjuda en unik och effektiv ansiktsvård med produkter som är lättanvända och som täcker hela hudvårdsrutinen.

Det speciella med Erborian hudvård är att produkterna inte bara passar för en långsiktig hudvård, utan att de även bidrar till en sminkeffekt. Det medför att hudbilden kan korrigeras naturligt med ett strålande vackert resultat.

Vad är utmärkande för Erborian hudvård?

Hudvårdsprodukterna från Erborian är baserade på ett trestegskoncept:

  1. Erborian Detox: Huden blir effektivt rengjord på djupet.
  2. Erborian Boost: Huden vårdas optimalt.
  3. Erborian Finish: Hudtonen blir utjämnad.

Detta koncept innebär att produkterna till att börja med rengör huden effektivt på djupet, sedan tillför de huden maximalt med vård och till slut ger hybridprodukterna huden en sminkeffekt med en strålande finish.

Ingredienserna i Erborians produkter

Erborian satsar på icke-djurtestad hudvård, som är utan skadliga ämnen som parabener, triclosan, oxybenzone, formaldehyd och sulfater. I stället används högklassiga ingredienser, testade i ett laboratorium i den sydkoreanska huvudstaden Seoul, och som sedan blir kombinerade på bästa möjliga sätt. Ingredienserna är:

  • naturliga
  • effektiva
  • unika
  • högeffektiva

Asiatiska läkeväxter och -örter ger produkterna en speciell twist och får Erborian att sticka ut från konkurrenterna. I många av Erborians produkter förekommer särskilt koreansk röd ginseng, eftersom den ger en strålande hud vid regelbunden användning. I produkterna finns även effektfulla ingredienser som ginkgo biloba, ingefära, lakrits- och kastanjextrakt samt gröna plommon.

Handla produkter från Erborian och etablera en ny hudvårdsrutin

Hos parfumdreams kan du köpa produkter från Erborian från en bred produktpalett. Du hittar produkter för ansiktsrengöring, produkter som förser huden med viktiga näringsämnen och långtidsverkande vård och kan vid behov även täcka små orenheter. Det är just detta som gör Erborian till ett speciellt hudvårdsmärke.