Hårkammar

199 Artikel
39
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Hårkam: Den praktiska medhjälparen för ditt hår

hårkam är mycket användbar och bör finnas i alla badrum: Använd den till exempel till att göra en rak bena, dela upp slingor vid stylingen eller dela upp håret när du klipper det. Du kan självklart även kamma håret med en kam – men framför allt om du har långt hår bör du istället välja skonsammare produkter som detangler-borstar.

När ska man använda en kam?

Det finns olika typer av hårkammar, som är avsedda för olika hårtyper och tillämpningar:

  • En bredtandad kam passar bra till tjockt eller lockigt hår – sådana kammar kallas därför också lockkammar. Håret får bättre plats mellan tänderna, så att håret kan redas ut samtidigt som lockarna stannar kvar.
  • En fintandad kam passar bra för fint hår som då kan redas ut och stylas på ett skonsamt sätt.
  • Kammar med rundade tänder passar bra för personer med känslig hårbotten, eftersom formen förebygger skador och irritationer.
  • En tuperingskam har speciella borst som hjälper till att tupera håret och skapa mer volym för stylingen.
  • Smyckeskammar kan vara en vacker accessoar i olika frisyrer och sticks bara in i håret.
  • Med en pinnkam kan du göra en rak bena, och denna hårkam är därför mycket omtyckt inom hårstyling.

Även kammens storlek spelar en roll: En liten kam är praktisk och passar bra i handväskan, så att du när som helst kan fräscha upp frisyren. Stora kammar samlar upp mer hår på en gång och passar bra till styling hemma.

Beställ hårkam online hos parfumdreams

En bra kam bör finnas i alla badrum – därför lönar det sig att investera i en bra hårkam. I parfumdreams stora sortiment finns det förutom skönhetsaccessoarer även kammar av olika material och i olika storlekar och former.