Hårprodukter för män

179 Artikel
1268
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Hårprodukter för män: Urvalet är stort

Styling, rakning, omsorg, tvätt, klippning: Håret kräver mycket uppmärksamhet och tid. Även män som har kort hår behöver hårprodukter som får ordning på håret.

Det finns en mängd olika hårprodukter för män. Det finns väl knappast någon man som inte har ett schampo stående i badrummet som en grundläggande hårvårdsprodukt, men när det gäller vilka produkter som behövs för att styla håret, blir det hela krångligare. Alla har sina favoriter och vilka hårprodukter för mänhåravfall & hårväxt samt den personliga hårlooken.

Vilka hårprodukter bör finnas som standard i varje badrum?

Inte bara ett schampo, utan även hårborstar & kammar hör till standardutrustningen i varje mans badrum. Efter hårtvätten ska ju håret kammas igenom och även under stylingen blir en kam eller en borste ett hjälpfullt redskap.

Förutom dessa saker har många män ofta inte så mycket mer hårprodukter stående i badrummet. Det finns så många möjligheter att styla den egna looken och få hårmanen i form – och även för det korta håret finns det mycket att välja bland. En sak är säker: ju längre håret är, desto mer stylingmöjligheter finns det. Men även män med kort hår kan styla frisyren på nya sätt med hjälp av de olika hårprodukterna för män.

Vilka hårprodukter för män är de mest omtyckta när det gäller styling?

Till de mest omtyckta hårprodukterna för män som vill styla håret räknas:

  • Hårgelé: Hårgelé används för att forma håret och räknas som klassikern bland hårvårdsprodukterna. Hårgelén ger fast stadga men kan även göra så att håret ser något fett ut och få hårfärgen att bli lite mörkare om man applicerar för mycket i håret. Dessutom torkar gelén ut håret, eftersom den framställs med alkoholinnehåll. Om man däremot bara vill framhäva enstaka slingor, blir en hårgelé den bästa hårprodukten för mannen.
  • Pomada: Pomada är en produkt som passar extra bra om håret har en tendens att bli torrt. Den kapslar in fukten i håret och skyddar det dessutom mot solens strålar och mot skadlig påverkan från miljön.
  • Hårpasta: Hårpasta kan appliceras både i långt och i kort hår. Många hårpastor har en mattgörande effekt och gör så att håret inte ser blankt och glänsande ut, utan ger ett luftigt och ändå fint stylat resultat. Hårpastor ger inte bara en lätt struktur, utan ger även en ledig finish åt frisyren.
  • Hårkräm: Särskilt de korthåriga frisyrerna vinner på att stylas med en hårkräm. Håret tyngs inte ner, utan blir luftigt och bibehåller även sin önskade form. Dessutom har hårkrämen en fuktgivande och vårdande effekt.

Klippa och trimma håret – även för detta ändamål finns hårprodukter för män

För att förhindra att håret på huvudet, ansiktet och kroppen inte bli alltför vildvuxet, behöver man en lämplig hårklippare. En hårklippningsmaskin kapar hårlängden och gör så att du slipper boka in ett frisörbesök. Med de olika tillbehören och inställningarna ställs önskad hårlängd in och sedan trimmas håret jämnt över huvudet, så att risken för skärskador blir obefintlig.

Den som vill trimma kroppshåret, ska välja en kroppshårstrimmer, som kan användas både för bröst, rygg och även för armhålor och intimområdet.

Ett stort urval av hårprodukter för män hos parfumdreams

Hos parfumdreams hittar män ett stort urval av hårprodukter, som kan användas för klippning, trimning, hårvård och styling av frisyrer. Långt, kort, tunt, tjockt eller glest hår – det finns en rätt produkt för varje behov och hårtyp, som får män att trivas med sig själva och sin egen look.