Parfymsets dam

115 Artikel
133
5/5 baserat på alla kundbetyg

Köp parfymset för kvinnor online – förtrollande och sensuella

Många kvinnor känner sig sensuella och självsäkra när de bär sin favoritdoft. Ofta favoriserar kvinnor en bestämd parfym i många år. De män som vet det kan imponera på sin käraste med ett passande parfymset för kvinnor. Den som har varit länge med sin partner behöver i regel bara kasta en blick i badrummet för att hitta favoritdoften. Den som är nyförälskad kan bara gissa. En bra ledtråd är doften som kvinnan bär vid dejten. Det finns ledtrådar till vilken som är den passande parfymen. Men det finns även andra sätt att hitta ett passande presentset med parfym för kvinnor.

Vilket parfymset för kvinnor är rätt?

Vilketpresentset med parfym som passar bäst beror på många faktorer. Naturligtvis är det bäst om man vet vilken smak mottagaren har när man vill hitta ett doftset som passar henne perfekt. Det finns tre faktorer som kan vara till hjälp när man vill hitta rätt parfym till kvinnor:

  1. Använder kvinnan sin doftvarje dag eller bara vid särskilda tillfällen?
  2. Är mottagaren en ung flicka eller en vuxen kvinna?
  3. Vilken personlighet har hon? Är hon sportig? Är hon lugn eller framåt? Gillar hon doften av vanilj eller föredrar hon fruktiga dofter?

Det riktiga presentsetet med parfym för rätt tillfälle

Kvinnor som använder doft dagligen använder gärna en diskret Eau de Toilette. Favoritparfymen i badrumsskåpet väntar på att användas vid särskilda tillfällen. Denna doft får gärna vara lite tyngre. Orientaliska eller myskliknande dofter förtrollar sinnena och ger kvinnan en känsla av sensualitet och erotik. Kvinnor som gillar diskretare dofter väljer hellre en lätt parfym med en touch av blommig fräschör. Parfymen får även gärna ha en fruktig not.

Det perfekta parfymsetet för rätt ålder

Lika individuella som dofterna är, skiljer sig ofta smaken efter ålder, vilket man också bör ta hänsyn till vid köp av doftset för kvinnor. Unga kvinnor föredrar ofta en Eau de Toilette med fräscha, blommiga och milda dofter som vanilj, fläder eller ros. Äldre kvinnor däremot väljer parfymer som inte är för starka, inte för söta eller för kraftiga - en diskret parfym.

Betona personligheten med det rätta doftsetet

En parfym är alltid ett statement. Det speglar sig i de olika doftnoter som kvinnor föredrar och ofta väljer efter personlighet. En sportig kvinna väljer gärna en parfym som utstrålar fräschör. Parfymset för kvinnor med doft av mynta, melon, eukalyptus eller lime ger dessa kvinnor en fräsch kick.

Den förföriska kvinnan intensifierar sin personlighet med en orientalisk doft av granatäpple eller svart orkidé, medan den eleganta kvinnan mycket väl vet vilken doft som fulländar hennes anspråksfulla garderob. Essenser av ambra, vanilj eller sandelträ garanterar en touch av lyx, utan att vara för överdriven. Bestämda och självsäkra kvinnor föredrar dofter som betonar deras starka karaktär. Då är en blommig doft med exempelvis lilja det rätta valet.

Köp parfymset för kvinnor billigt online

Om mannen ger ett doftset för kvinnor kan det inte bli fel. Framför allt är presentset med parfym med duschgel, kroppskräm och duschskum något som alla kvinnor uppskattar. Den som är osäker väljer ett doftset med två olika dofter. Då har kvinnan två dofter att välja mellan. Kvinnor som ofta är på språng och gärna vill bättra på sin doft uppskattar ettpresentset med parfym med sin favoritparfym i praktiskt handväskformat.

I parfumdreams onlineshop hittar du passande parfymset för kvinnor med olika doftnoter och erbjudanden på doftset. Beställ ditt presentset med parfym billigt online för en perfekt gåva.