22%* rabatt på många artiklar

Menu

Parfumdreams
John Player Special 5 Artikel

John Player Special

Dofterna i John Player Special finns för både kvinnor och män och de har alla den elegans som är typisk för John Player. För kvinnor finns två doftserier, "Woman I" och "Woman II" Linie. Själva doften finns i olika sorters produkter i varje serie, till exempel duschgel eller kroppslotion, dessutom finns de ofta i praktiska presentset som innehåller flera av produkterna i John Player Special. Serien "Woman I" har mycket mjuka och varma nyanser medan "Woman II" snarare går åt det svala och uppfriskande.

Mångsidiga mansdofter för varje situationDofterna för män delar upp sig i fyra serier: "Black", "Player Fresh", "Silver" och "Sport Man". Alla serier från John Player Special har det gemensamt att de har mycket friska nyanser och naturliga aromer. Den universella kompositionen gör att parfymen passar såväl på jobbet som på träningen eller när du går ut på kvällen. Även här finns dofterna från John Player i olika produktkategorier och praktiska presentset.

Visste du redan Innehåll

John Player Special Parfum

Nottinghamföretaget John Player, framgångsrikt sedan 1877, var länge ett begrepp framförallt bland motorsportintresserade. Det engelska märket, som från början gjorde sig ett namn som tillverkare av utvalda tobaksvaror, blev från början framförallt känt som sponsor för de dåvarande Lotus-Formel-1-teamen och har sedan dess stått för en extravagant men utsökt livsstil.

Numera begränsar sig John Player inte längre enbart till motorsport och tobaksvaror, utan den smakfulla och distinkta signaturen återfinns även på lyxiga parfymkompositioner för män och kvinnor, parfymer som sprider en helt unik och exklusiv charm. Med flera olika doftlinjer för kvinnor och fyra doftlinjer för män, erbjuder Player Special ett omfattande sortiment av distinkta dofter som hyllar en anspråksfull livskänsla och på ett imponerande sätt förenar den exklusiva brittiska traditionen med extravagant charm.

Damdofter från John Player Special

Fräsch, elegant och sportig – så framstår damdoftserien Woman II från John Player Special. Denna blommiga och fräscha doft riktar sig till kvinnor som uppskattar det speciella och den sprudlande friska känslan hos havets bris. Kittlande och lekfull kombineras här en skirt blommig bouquet med friskt marina inslag och med kryddiga nyanser för den tanken på saltvatten på solkysst hud. Women II från John Player Special tar dig med på en doftresa till fjärran karibiska öar och framhäver med hjälp av fräscht sprudlande inslag den mångfasetterade karaktären hos de moderna och självsäkra kvinnor som bär parfymen.

Women II från John Player Special finns även i form av kroppslotion som vårdar och skämmer bort huden genom att vara extra återfuktande och silkeslent lätt. Den vårdande kroppslotionen absorberas snabbt för en uppfriskande hudkänsla överallt.

Herrdofter från John Player Special

Med fyra doftserier för män kan John Player Special presentera ett sortiment med ett brett doftspektrum, från sportigt fräscha till klassiskt eleganta dofter.

Doftserien Black från John Player Special framstår som lätt kärv, djupsinnig och distinkt manlig. Maskulin men ändå perfekt för daglig användning sveper denna doft in mannen i aromer av kryddig ingefära, äpple och bergamott. Med svartpeppar, kanel, salvia och lavendel röjer mellannoterna en kryddigt aromatisk doft med ljuva och känslosamma inslag. Basnoten av tobak, sandelträ, mysk och rökelse ger kompositionen en klassiskt manlig och elegant not. Black från John Player Special, som finns såväl som eau-de-toilette, deodorant och hand- & kroppslotion, lämpar sig enastående som present till den moderna gentlemannen som uppskattar en vuxen, kryddigt fräsch doft och en hudvårdande upplevelse för hela kroppen.

Med den fräscht sportiga doften Player Fresh riktar sig John Player Special däremot till män som vill betona sin ungdomligt sportiga sida med en komposition av dynamik och livsglädje. Kreationen av grapefrukt, mynta och en aromatisk chypre-not har en aktiv och fräsch karaktär och är perfekt för män med en aktiv livsstil. Oavsett om det produkterna används för vardagsbruk eller efter träningspasset, har eau-de-toilette-sprayen, duschgelen och hand- & kroppslotionen samma uppfriskande känsla som ett lätt sommarregn och efterlämnar en sprudlande frisk känsla på huden.

Silver, John Player Specials moderna klassiker, kännetecknas däremot av en elegant och blommigt fräsch doft. Silver, som finns som bad- & duschgel, deodorant, hand- & kroppslotion, eau-de-toilette samt i praktiskt presentset, förlänar mannen en bouquet av mandarin, bergamott och grönt te. Rosenträ, cyklamen och jasmin ger doften en omisskännlig, maskulint förförisk karaktär som kompletteras optimalt med kryddiga aromer från cederträ, ekmossa och mysk. Dess tydliga stil, klassiska fräschör kombinerat med dess ändå komplexa och krävande doftkaraktär gör Silver till ett perfekt val för honom – oavsett om den ska användas i vardagsbruk eller vid speciella tillfällen.

Fräsch, stimulerande och dynamisk – egenskaper som kännetecknar Sport Man från John Player Special och som framhäver användarens aktiva och företagsamma sida. Fräsch, stimulerande men sedvanligt krävande, präglas doften av en havsfrisk ton som skickligt balanseras upp av maskulint kryddiga noter. Som ett perfekt val efter träningspasset eller i en aktiv vardag finns denna positiva, sprudlande och lite äventyrliga doft från John Player Special även som uppfriskande och vårdande bad- & duschgel som ger ny energi: på morgonen eller efter träningen. Den uppfriskande gelen är berikad med viktiga vegetabiliska ämnen som skonsamt och noga rengör huden samtidigt som de tillför viktiga näringsämnen för att ge den manliga huden en fräscht ungdomlig lyster.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 17.06.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube