Rougeborste

24 Artikel
9
5/5 baserat på alla kundbetyg

Rougeborste för fräscha, rosiga kinder

En rougeborste hör till basprodukterna inom smink. Rouge ger rosiga kinder och ansiktet får därmed en vacker lyster. Med rätt rougeborste kan du enkelt framhäva och ge makeupen en naturlig finish. Hos parfumdreams hittar du ett stort urval rougeborstar och självklart även högklassiga rouge, som fulländar din makeup.

Rougeborste av syntetiskt hår eller naturhår

För att hitta en passande rougeborste bör du först fundera över om du föredrar naturhår eller en borste av syntetiskt hår.

Syntetiskt hår suger åt sig mindre vätska, vilket gör den bra för krämiga produkter och den kan rengöras utan problem. Denna variant är även bättre för dem som är allergiska mot djurhår. Naturhår består oftast av fint gethår. Båda varianterna är hårt packade och ger en precis färgapplicering på kinderna.

För puderrouge rekommenderas en rougeborste av naturborst medan rougeborste med syntetiskt hår passar bra för flytande rouge och krämrouge.

Olika rougeborstar och deras specifika egenskaper

Vilken rougeborste som är rätt verktyg för dig beror på tycke och smak. Sortimentet hos parfumdreams omfattar en mängd olika rougeborstar, så att du garanterat hittar rätt modell.

  • Rougeborste med rundat borsthuvud och mjuka borst används ofta för applicering och toning av rouget.
  • Snedställd borste passar för contouring och precis applicering av flytande rouge.
  • Överskott av puderrouge kan enkelt tas bort med en fjäderformad borste.

Vad som utmärker de bästa rougeborstarna

En högkvalitativ rougeborste har ett behagligt skaft av trä, metall eller plast i bra kvalitet. Borsthuvudet är formstabilt och tappar inte hår. Om borsten anpassar sig efter ditt ansikte och känns bekväm att hålla i har du hittat den bästa rougeborsten för dig.

Om du rengör rougeborsten regelbundet håller den i flera år, så att du kan glädjas över den under lång tid.

Hitta din rougeborste till billigt pris hos parfumdreams

Oavsett vilken rougeborste du väljer: Hos parfumdreams hittar du ett stort urval av högkvalitativa borstar till mycket förmånliga priser. Lägg en matchande rouge i varukorgen tillsammans med rougeborsten direkt och få båda produkterna bekvämt och säkert levererade hem.