Bestseller

Dolce&Gabbana parfym

441
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Dolce&Gabbana ParfymerDolce & Gabbana parfym: Ren italiensk lyx på huden

Dolce & Gabbana är modescenens drömpar och står för exklusivitet, glamour och sensualitet. Det är inte bara designerduons modekollektioner som är självsäkra och stilsäkra. Även Dolce & Gabbanas parfymer fulländar din look in i minsta detalj.

Modemärket grundades 1985 med en lyxig damkollektion. Kort därefter lanserade de en sensationell herrkollektion. Det var ett exklusivt, sensuellt toppmode med en glamorös attityd från Italien som imponerade på modevärlden. Det fenomenala genombrottet fick Dolce & Gabbana i början på 90-talet när de designade Madonnas kläder när hon inledde sin Erotica-show med en juvelprydd korsett. Inte långt därefter kom den första sensuella parfymen från Dolce & Gabbana, som inspirerats av superstjärnans aura.

Dolce & Gabbana Eau de Toilette: Siciliansk livsglädje med sensualitet

Söt mandel, ljuv vanilj och patchouli, skir viol och lockande iris: Det är bara några av de speciella doftkomponenterna som gör en parfym från Dolce & Gabbana till något utöver det vanliga. Dolce & Gabbana utstrålar med sin ovanliga, extravaganta Eau de Toilette äkta italiensk livsglädje som ger bäraren ren elegans och ett omisskännligt självförtroende.

Dolce & Gabbanas damdofter speglar den sicilianska sinnligheten: söt mandelblomma, fruktiga noter och blommiga accenter. I varje parfym från Dolce & Gabbana finns ett fragment av det italienska hemlandet. På det sättet visar designerna sin starka koppling till hemlandet.

De mest stilrena, eleganta flakongerna ger uttryck för en lyxig stil och ger innehållet ett imponerande utseende. Med en Eau de Toilette från Dolce & Gabbana ger du inte bara en doft som varar länge till dig själv eller någon du tycker om, utan omger dig även med glamour, passion och styrka.

Dolce & Gabbana parfym: Tidlösa och samtidigt spännande klassiker

Starka, maskulina, karakteristiska – så kan herrparfymer från Dolce & Gabbana beskrivas. Dolce & Gabbana använder kraftiga aromer i sina kreationer för män, som sandelträ, tobak, havssalt och lavendel. Dessa dofter balanseras gärna med slånlav och siciliansk citron – en bit av det italienska hemlandet.

Varje doft från Dolce & Gabbana har sin egen signatur och förmedlar därmed en mycket speciell känsla när man bär den. Kraftig och intensiv eller lätt-blommig – Dolce & Gabbana har en passande parfym för alla tillfällen, som framhäver din aura med ren elegans och sensualism.

Köp Dolce & Gabbana hos parfumdreams

Vill du känna italiensk livsglädje och lyxig elegans mot huden? Hos parfumdreams hittar du ett stort urval av exklusiva parfymer från Dolce & Gabbana, som gör dig oemotståndlig, ger dig självförtroende och får dig att stråla. Eller gör någon du tycker om glad och ge bort en fantastisk doft från Dolce & Gabbana.