Bestseller

Burberry parfymer

474
5/5 baserat på alla kundbetyg

Burberry parfym: Tidlöst eleganta klassiker

Varumärket Burberry står för individualism och att uttrycka vem man är. Thomas Burberry lade grundstenen till det framgångsrika brittiska bolaget Burberry i Basingstoke, Hampshire 1856. 1891 expanderade varumärket och flyttade till London, och år 1901 designade Thomas Burberry den berömda logotypen. 1913 prydde det omisskännliga Burberry-rutan märkets regnkläder för första gången.

Idag erbjuder Burberry ett stort sortiment präglat av klassisk elegans. Kläder, skor och smycken av hög kvalitet och givetvis exklusiv kosmetika och parfym är givna beståndsdelar i kollektionerna. Hos parfumdreams hittar du ett omfattande urval av Burberry parfymer, Burberry eau de toilette och utvalda serier kosmetika från märket.

Burberry parfymer: brittiska doftkollektioner

De som bär Burberry älskar klassisk lågmäldhet. Varumärket utstrålar därför inte brittisk elegans enbart i sina modekollektioner. Även Burberry eau de parfums och Burberry eau de toilettes är moderna klassiker som aldrig känns ”för mycket” i parfymhyllan:

  • Burberry herrparfymer: Lyxmärket hyllar gärna karaktäristiska maskulina dofter. Med The Beat Men har Burberry skapat en eau de parfum som är maskulin, mörk och mystisk. Denna Burberry parfym för män fängslar med intensiva toner av malört, violblad, cederträ och vitpeppar.
  • Burberry damparfymer: Skir kvinnlighet och elegans förkroppsligas av de feminina dofterna från Burberry. De sammetslena parfymerna doftar stilrent och sofistikerat – perfekt både till vardags eller en elegant utekväll.

Köp Burberry parfym på nätet hos parfumdreams

Hitta din nya Burberry-doft: parfumdreams har ett stort urval Burberry eau de parfums och eau de toilettes för dig att välja bland. Njut av brittisk elegans på huden och utmärk dig med diskret återhållsamhet på jobbet, after work-festen eller under söndagsmiddagen hos mormor.