Krämögonskugga

11 Artikel
221
5/5 baserat på alla kundbetyg

Krämögonskuggor får strålande ögon

Krämiga ögonskuggor finns i många olika utföranden. Krämögonskuggorna finns både i små burkar med skruvlock eller som pennor. De används även ofta som en tonad ögonskuggsprimer istället för en vanlig ögonprimer. Vänta en liten stund efter appliceringen så att den fuktiga ögonskuggan har torkat. Sedan kan du lägga på en puderögonskugga om du vill. Men för en vanlig vardagslook räcker det med en krämögonskugga i din favoritfärg. Applicera, sudda och din ögonmakeup är klar!

Krämögonskugga: Lätt att applicera och sitter länge

En krämögonskugga har många fördelar jämfört med en vanlig ögonskugga i puderform:

  • Ögonskuggans krämiga textur gör den enkel att applicera och sudda – oavsett om du föredrar att göra det med en ögonskuggsborste eller fingrarna.
  • Krämögonskuggor innehåller mycket färgpigment. Därför behöver du bara en liten mängd produkt för att skapa stora effekter.
  • De flesta krämögonskuggorna torkar på ögonlocket och kryper därför inte in i ögonvecket under dagen – till och med utan en ögonprimer.

Köp krämögonskuggor hos parfumdreams

Komplettera din makeupsamling med en krämögonskugga i en färg som får dina ögon att stråla. Den kan användas på många olika sätt, är lätt att applicera och sitter på plats länge. Hos parfumdreams hittar du allt du behöver för en perfekt ögonmakeup.