Bestseller

Calvin Klein parfym

523
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Calvin Klein parfym: Förtrollande dofter för henne och honom

Modedesignern Calvin Richard Klein grundade 1968 det amerikanska varumärket Calvin Klein, som alltsedan dess står för ett hett eftertraktat, stilrent, tidlöst och elegant mode. Redan under 1980-talet lyckades han förvandla ett par helt vanliga jeans till ett trendplagg, som blev ett måste i varje garderob. Lika mycket uppseende väckte han med Calvin Klein-parfymer, som med sina karakteristiska doftkompositioner har uppnått kultstatus. Under 1990-talet revolutionerade designern branschen med den första unisex-doften.

Calvin Klein parfym: Parfymer som fångar in andan av en hel generation

Modemärket imponerar med en bred produktportfölj med väskor, skor, underkläder och kläder. Kollektionen innefattar förföriska trendplagg, tidlöst moderna klassiker och passande Calvin Klein-dofter. Under arbetet med att ta fram dofterna, samarbetade designern med berömda parfymörer. Uppseendeväckande kampanjer med berömda modeller har haft stor inverkan på de framgångsrika parfymerna.

De kryddigt orientaliska noterna står högt i kurs hos Calvin Kleins damdofter. Med en förtrollande cocktail av utvalda kryddor, blommor och värmande tränoter betonar de den sensuella sidan hos kvinnan. Dessa parfymer från Calvin Klein är som gjorda att bäras vid speciella tillfällen och spännande nätter.

Romantiska blomdofter är en förening av klassiska, lyxiga kompositioner av citrusfrukter, exotiskt trä samt ett potpurri av lilja, liljekonvalj, jasmin, viol, ros och nejlika. Den fruktigt blommiga Calvin Klein-doften med en touch av animalisk mysk, mahognyträ och ambra passar för den självmedvetna, energiska kvinnan. Unga kvinnor med framåtanda uppskattar citrus-blommiga dofter, som ger ett löfte om uppfriskande stunder när temperaturen stiger.

Parfymer från Calvin Klein är dofter för både män och kvinnor

Herrdofterna från Calvin Klein är tidlöst eleganta. Orientaliskt träiga parfymer från Calvin-Klein passar perfekt för män som har en speciell känsla för stil och elegans. Doftkompositioner med salvia, äpple och ozoniska noter i kombination med essenser av lavendel, muskotnöt, pelargon och cypress ger en träigt aromatisk upplevelse. När sedan ackord av viltläder, ambra och irisrot ger sig till känna, hamnar den aktiva, handlingskraftige mannen i sitt rätta doftelement.

De mest kända parfymerna är Calvin Kleins unisexparfymer, som suddar ut gränserna mellan herr- och damdofter. De framhäver inte könet på den som bär parfymen, utan riktar i stället in sig på personligheten. Den första könsneutrala parfymen kom ut 1994. Den är än i dag en del av CK-kollektionen och tolkas hela tiden på nya sätt och anpassas till den moderna tidsandan. Förutom friska fruktiga och kryddiga noter av mysk, ambra och cederträ innehåller den även ett blommigt hjärta av jasmin, viol, ros och liljekonvalj.

Hudvårdsprodukterna från Calvin Klein kompletterar dofterna perfekt

Förutom eau de toilette och eau de parfum från Calvin Klein imponerar märket även med lyxiga hudvårdsprodukter för ansikte och kropp. De kompletterar din favoritdoft och innehåller värdefulla ingredienser för huden. Gåvoset från Calvin Klein som innehåller parfym och duschgel i extravaganta förpackningar är både ett blickfång och en lyckad överraskning. Produkterna inom en doftlinje harmonierar perfekt med varandra.

Handla Calvin Klein parfym: Upptäck enastående doftkompositioner hos parfumdreams

Calvin Klein imponerar med en bred doftportfölj av tidlösa herr- och damdofter. I sortimentet finns även unisexdofter och lyxiga hudvårdsprodukter. Hos parfumdreams finns ett stort och imponerande urval av exklusiva Calvin Klein-parfymer, duschgeler, bodylotions och after shaves. För de speciella tillfällena passar våra stilfulla gåvoset, som garanterat blir en glad överraskning för den lyckliga mottagaren.