Skäggbalsam

28 Artikel
108
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Skäggbalsam – mer än bara skäggvård

Utöver pomada och skäggolja hör även en skäggbalsam till en komplett skäggvård. Det vårdar skägget och gör det härligt mjukt. Samtidigt gör det till att du kan forma skägget precis som du vill. Skäggbalsam är en praktisk universalprodukt. Men hur används det bäst?

Skäggbalsam – bättre skäggvård finns inte

Medan skäggpomada ger skägget stadga och skäggolja tillför mycket fukt kombinerar skäggbalsam båda dessa egenskaper. Tack vare sin krämiga konsistens kan produkten fördelas perfekt i skägget samtidigt som huden får värdefull vård. Dessutom ger balsam stadga åt alla slags skägg så att det är enkelt att tukta skäggprakten. Så här använder du skäggbalsam bäst:

  • Trimma eller klipp skägget: Ett skägg måste vårdas för att se snyggt och prydligt ut. Tvätta därför skägget regelbundet och klipp det om det behövs. Trimma kanterna och klipp av skäggstrån som sticker ut. Det skapar ett välvårdat helhetsintryck.
  • Tvätta och torka skägget: Tvätta skägget för att ta bort lösa skäggstrån när du har trimmat det. Efter tvätten torkar du skägget noga. Det gör att de uppmjukade skäggstråna absorberar vårdprodukten mycket bättre.
  • Applicera skäggbalsam: Ta nu lite balsam och fördela det i handflatorna. Hur mycket produkt du behöver avgörs av skäggets längd. Det är bättre att börja med lite produkt och öka mängden om den inte räcker. Fördela sedan skäggbalsamet i hela skägget. Arbeta in produkten noga samtidigt som du formar skägget i önskad form. Resultatet tål att ses: Skägget ser inte bara välvårdat, utan också omsorgsfullt stylat ut.

Skälet till att skäggbalsam är viktigt för skägget

Skägget kräver en viss vård, precis som håret. Skägget utsätts nämligen också för olika yttre påverkan såsom UV-strålar, temperaturvariationer, bakterier och liknande.

Ju längre skägg, desto mer uppmärksamhet kräver det av dig. Arbeta därför in skäggbalsamet jämnt och noggrant i skägget. Oljan i balsamet och dess väl sammansatta essenser lämnar efter sig en behaglig, välvårdad känsla. Balsamet ger även skägget en lätt stadga och angenäm doft. På så sätt är skäggbalsam en riktig universalprodukt som försvarar sin plats i all skäggvård.

Upptäck en värld av skäggbalsam hos parfumdreams

Det finns många olika slags skäggbalsam som du kan köpa separat eller i ett praktiskt presentset. Det finns med andra ord en passande vårdprodukt för varje smak och behov. parfumdreams har många olika skäggbalsam som underlättar skäggvården i sitt sortiment. För en okomplicerad, målmedveten skäggstyling.