Läppglans

122 Artikel
1568
4/5 baserat på alla kundbetyg

Läppglans för fylliga läppar och silkeslen glans

Tillsammans med läppstift är läppglans ett av de mest populära makeup-produktermakeup-produkterna. Det är lätt att använda och resultatet drar verkligen blickarna till sig. Det bästa med läppglans: Den silkeslena, glänsande finishen får dina läppar genast att se fylligare ut.

Rosa läppglans, nude eller glittrigt?

Vilket läppglans vill du ha? Valmöjligheterna är nästan oändliga eftersom tillverkarna av högkvalitativa läppglans inte snålar med färgalternativen. Från rosa till läppglans i nude eller läppglans med glitter: du hittar ett läppglans i alla färger. En annan populär produkt är genomskinligt läppglans som du applicera ovanpå läppstiftet.

Vårdande läppglans för en naturlig finish

Uppgradera vardagsmakeupen med ett svagt färgat läppglans som innehåller vårdande ingredienser. Ett lätt pigmenterat läppglans är lika snyggt och diskret på stranden, kontoret eller när ni samlas till AW. Fördelen med läppglans: Det tar bara några sekunder att bättra på det. Fast du har kanske ingen lust att ständigt bättra på läppglanset? Då ska du välja ett läppglans som sitter länge. De sitter på plats upp till 12 timmar och är vattenfasta.

Det är appliceringen som gör det: så här applicerar du ditt läppglans

Ett läppglans har så gott som alltid en applikator. Med applikatorns lilla svamp kan varje läppglans appliceras snyggt och enkelt. Förutsättningen för ett bra resultat är dock att dina läppar är mjuka och välvårdade. En läppeeling gör stor nytta innan du lägger på läppglans och en läppenna ser till att läppglanser inte blöder. Det är klokt att använda en läppenna, i synnerhet om ditt läppglans är rosa eller knallrött.

Det bästa läppglanset för din hudtyp

Tyvärr är inte alla färger lika snygga på varje hudtyp. Det gäller även om du väljer ett läppglans i trendig nude. Varma hudtyper har ofta en gul underton eftersom huden har en hög melaninhalt. Om du snabbt får en lätt solbränna på sommaren och sällan får solskador tillhör du sannolikt den varma hudtypen. Om det tar tid innan du blir solbränd och har lätt att få solskador här din hudtyp förmodligen kall.

Den bästa läppglansfärgen för dig:

  • Om du tillhör den kalla hudtypen kommer du att klä i svala nyanser som drar åt blått.
  • Om du hör till den varma hudtypen ska du istället välja färger med en varm bottennyans.
  • Färglöst läppglans passar alla hudtyper. Om du använder läppstift under läppglanset kan du accentuera delar av läpparna med ett färglöst läppglans så att de ser fylligare ut.

Köp prisvärda läppglans hos parfumdreams

parfumdreams erbjuder ett stort utbud högkvalitativa läppglans i trendiga färger som rosa, glitter och nude. Men du hittar även läppglans som vårdar läpparna sidenmjuka i butiken.