Färgade dagkrämer

19 Artikel
328
5/5 baserat på alla kundbetyg

Färgad dagkräm: en måsteprodukt för en strålande hud

Många kvinnor avstår från att applicera en foundation under makeuprutinen, för trots att den ger en jämn hudbild, kan den även kännas tung och som en mask under en lång dag. Å andra sidan vill varje kvinna ha en fantastisk, strålande hud. De små orenheterna i huden ska helst döljas under hela dagen.

För dessa kvinnor är enfärgad dagkrämdet perfekta valet: Den appliceras som en vanlig fuktkräm och ger huden en antydan till färg. Den förser huden med näringsrika ingredienser och framkallar en underbar lyster.

Färgad fuktkräm för torr hud

Den torra huden känns stram och får ansiktet att se trött och glåmigt ut. Många foundations förstärker tyvärr detta intryck ytterligare, eftersom de kan samlas i porerna och framhäva torra partier. Därför passar en färgad fuktkräm extra bra för den torra huden: Resultatet blir en vårdad och strålande hud.

Den färgade dagkrämen kombinerar sina fuktgivande och vårdande egenskaper med en mjuk täckning, som ger en jämnare hudton. Om du har en torr hud, ska du välja fuktkrämer med fuktgivande innehåll som aloe vera, avokadoolja eller hyaluronsyra. Naturliga ingredienser är skonsamma mot den känsliga huden och hjälper till att återuppbygga den naturligt.

Färgad dagkräm i olika varianter

Bland de färgade ansiktskrämerna hittar vi de mycket populära BB- & CC-krämerna. Dessa vårdande, lätt tonande dagkrämer ger en jämnare hudton. Det finns dock vissa skillnader mellan de enskilda hudvårdsprodukterna:

  • Färgad dagkräm: I den här 2-i-1-krämen finns både vårdande ingredienser och färgpigment. Denna kombination gör en tyngre makeup överflödig. De aktiva ingredienserna förser huden samtidigt med fukt.
  • BB-Cream (Beauty Balm): En BB-kräm är en dagkräm, foundation och UV-skyddande produkt på en och samma gång. Den täcker orenheter som pormaskar och finnar. Samtidigt har den fuktgivande ingredienser och en solskyddsfaktor som skyddar mot de skadliga UV-strålarna.
  • CC-Cream (Colour Correction): En CC-kräm har ett starkare färgpigment jämfört med en BB-kräm. Dessa färgpigment döljer hudens rodnader på ett effektivt sätt. Därför passar krämen mycket bra som en ersättning för makeup, eftersom den samtidigt vårdar huden på ett utmärkt sätt.

Vilken variant som passar bäst, hänger alltså ihop med vilka preferenser och vilken hudtyp man har. Vill man dölja små orenheter, passar en BB-kräm bra. Om i stället syftet är att jämna ut röda partier och färgskillnader, är en CC-kräm ett bättre val.

Färgad dagkräm med spf för alla årstider

Solens strålar har bevisligen den största negativa effekten på vår hud. Om vår hud oskyddat utsätts för solen, kan den få bestående skador. Därför är det så viktigt att se till att använda produkter med solskyddsfaktor under den dagliga hudvårdsrutinen.

En färgad dagkräm med spf bör användas inte bara på sommaren, utan hela året. När den rätta dagkrämen uppfyller flera av hudens behov, blir det extra lätt att använda den. Den blir en fuktkräm, makeup och solskyddskräm på samma gång.

Beställ färgade dagkrämer online hos parfumdreams

Många fördelar i en och samma produkt: Med en färgad dagkräm får du snabbt en vackrare hudton samtidigt som den ger näringsrik vård. Sortimentet hos parfumdreams omfattar färgade fuktkrämer för torr hud, BB-krämer och CC-krämer. I vårt sortiment med välkända märken som BABOR, Nivea, Lavera, Clinique och Biotherm hittar alla kvinnor garanterat den perfekta färgade dagkrämen som passar den egna huden.