Bobbi Brown

265
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Bobbi Brown smink för en naturlig skönhet

Bobbi Brown skapades ur ett behov att gå mot trendströmmen. Den professionella makeupartisten grundade sin firma 1991 för att kosmetikamarknaden på den tiden dominerades av grälla färger. Sedan dess står namnet Bobbi Brown för kvalitet och innovation bland hudvårdsprodukter, smink och verktyg.

Bobbi Browns makeup har revolutionerat kosmetikaindustrin. Dessutom har hon hunnit skriva nio böcker om skönhet och välbefinnande.

Bobbi Brown: Från nudefärgade läppstift till foundation och concealer

Den professionella makeupartisten Bobbi Brown saknade naturliga färger bland sminkprodukterna. Det var därför som hon grundade sitt märke 1991 och gav det sitt eget namn. Den första produkterna som kom ut under märket Bobbi Brown var 10 läppstift i olika beige nyanser som idag går under namnet nude. Det var en sensation på den tiden då smink i första hand skulle väcka uppmärksamhet.

Concealer, foundation och olika makeupprodukter för ögon och läppar fick snabbt försäljningen att skjuta i höjden. År 1995, bara fyra år efter märkets start, köpte koncernen Estée Lauder upp märket Bobbi Brown. Men Bobbi Brown fortsatta ändå vara aktiv inom företaget och produktutvecklingen.

Bobbi Browns produkter är cruelty free

Det är inte en slump att Bobbi Brown smink firar sådana framgångar. Redan från början förlitade sig företagets grundare på kosmetiska produkter utan djurförsök och tvivelaktiga ingredienser. Dessutom uppfyller alla Bobbi Browns produkter professionella krav. Bobbi Browns smink är mycket lätt att använda och sitter mycket längre än konkurrerande produkter.

Bobbi Brown erbjuder alla sminkprodukter kvinnor behöver: mascara, eyeliner, ögonskuggor, foundation och puder. Alla Bobbi Brown-produkter finns i en mängd olika nyanser så att du kan hitta en produkt som matchar din hy perfekt. Hudvård från Bobbi Brown kompletterar sortimentet. Alla produkter från Bobbi Brown är fria från irriterande aktiva ingredienser och är mycket skonsamma till och med på känslig hud.

Beställ Bobbi Brown-produkter på nätet

parfumdreams har ett stort utbud Bobbi Brown-produkter. Det här märket är ett måste, särskilt för alla som älskar ett naturligt utseende och smink av hög kvalitet. Upptäck Bobbi Brown: makeup och vård som passar dig perfekt.