Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva rabatter, experttips och mer!

Menu

Parfumdreams
Tosca 5 Artikel

Tosca

Som en hyllning till operan med samma namn av den italienska komponisten Giacomo Puccini skapade företaget Mäurer & Wirtz GmbH & Co. KG parfymem Tosca redan år 1921. Damdoften som är framtagen för kvinnor över 50 hör till världens mest sålda parfymer och tillverkas fortfarande efter samma recept som för 80 år sedan. Den karaktäristiska blommiga doftnoten gör parfymen till en tidlös klassiker.

Doften står även idag för tidlös elegansSom så många andra damdofter finns Tosca även i en hygien- och skönhetsserie. Det världsberömda märket erbjuder inte bara doften i eau-de-parfum, utan även i en rad andra produkter för den dagliga vården av mogen hud. Den blommiga doftkompositionen av rosor, jasmin, liljekonvalj och narcisser tas naturligtvis även upp i det stora sortimentet av hudvårdsprodukter och presentartiklar. Tosca är en parfym för damer som älskar och uppskattar det lilla extra.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 30.04.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube