SpongeBob

För barn är kroppsvård och hygien ett nödvändigt och långtråkigt ont. Men om du på ett roligt och lekfullt sätt vill lär dina barn vad ansiktshygien innebär, ska du välja SvampBob Fyrkant - barnen gula kompis. Då har du alltid rätt figur vid sin sida. Med SvampBob Fyrkant och hans badateraljer blir allting mycket roligare i badrummet.

Hygienartiklar för barnAntingen du väljer en roligt tvättsvamp, en stylad tandborstmugg eller den första eau-de-toiletten till de minsta Kroppsvårdsserien Svampbob Fyrkant har allt som är viktigt när man är liten och ska tvätta sig. Den lilla söta barnvänliga bråkmakaren är säkert något barnen gärna vill ha i badrummet också. Den gula barnhjälten har även en egen parfym. Med den blir man själv hjälte på lekplatsen.

Visste du redan Innehåll

SpongeBobs produkter i Perfumdreams onlinebutik

Dyk ner i böljan blå och utforska undervattensvärlden och dess spännande invånare. Här väntar skratt och gott humör. Detta unga märke imponerar med en rad roliga designer och massor av fina detaljer. Från SpongeBob hittar du i vår butik artiklar som

 • badskum
 • en Magic Towel
 • ett tandborstset
 • roliga nagelfilar och
 • en färgsprakande eau-de-toilette-spray.

En känd doft från detta märke är doften med samma namn: SpongeBob. Även märkets badskum och ansiktsvård har en uppfriskande och ungdomlig doft. SpongeBob-produkterna imponerar med en alldeles egen och mycket speciell doft. Denna är underhållande samtidigt som den har en lätt och uppfriskande framtoning.

 • Vård
 • ansiktsvård och
 • vissa egna kroppsvårdsprodukter

är populära artiklar som generellt kan ge en vårdad känsla. De roliga artiklarna har en sprudlande och fräsch framtoning för både gammal och ung.

Högkvalitativa hudvårdsprodukter från SpongeBob

Hudvårdsprodukter från SpongeBob är specialutformade för små barn som gärna vill att badrumsbesöket ska vara ett rent nöje. Kanske kan det även bidra till att korta ner kampen mot tandborsten? För man kan inte annat än se fram mot tandborstningen med en SpongeBob-tandborste. SpongeBobs set för ansiktsvård för barn innehåller dessutom även en färgglad tandborstmugg och ett läppbalsam. Läppbalsamet håller läpparna skönt mjuka. Med en sådan härlig hudvårdsprodukt är torra och sköra läppar vintertid ett minne blott. För flickor innehåller setet spännande saker. SpongeBob introducerar barnen för kroppsvård och visar dem vad kroppen behöver.

 • Tandborste
 • vårdande läppbalsam och
 • tandborstmugg

är en bra start för att känna sig härligt sig ren och bortskämd efter kroppsvården. För SpongeBob stimulerar barnens sinnen och fantasi med sin roliga seriestrippstil. Framför den lilla svampen står den gröna tandborstbuggen med tryck och bakom den ett stort ananashus. Vidare har märket även ett kroppsvårdsset för barn. Tack vare dess läckra persikodoft blir kroppsvården ett rent nöje även för de minsta. Badskummet är pH-neutralt för huden och innehåller ingen alkalisk tvål. Samtidigt fungerar den även som en fantastisk hårvård för barnens hår. Massor av skum väcker dessutom badlusten hos barnet fast det kanske annars brukar tycka att detta är en allt annan än trevlig vardagsritual. Det är också möjligt att torka händerna eller torka sig i ansiktet med SpongeBobs färgglada Magic Towel. Den lilla handduken är praktisk och till att börja med så kompakt att den är riktigt pytteliten. Men i vattnet expanderar den och får sin riktiga storlek. Med denna förvandlas badrummet till rena badparadiset. Allt som saknas sedan är fint filade naglar. Färgsprakande filar gör även att denna annars rätt trista rutin blir avsevärt mycket roligare och ger kanske barnen mer tålamod.

En egen doft från SpongeBob

Kronan på verket är doften från SpongeBob, vars färgglada förpackning känns lika glädjefylld som själva doften. Doften ska påminna om havsvatten. Den sprudlande kompositionen känns fräsch, ungdomlig och fräck, och får dig att tänka på en frisk havsbris. Doften är nästan oceanisk och imponerar med marina kryddor och nyanser. Utöver det har den även en klassisk doft av citron med inslag av salt hav. I mellannoten skiner lavendel, liljekonvalj, mynta liksom även tall igenom. I basnoten finner vi klassiska nyanser av mysk, vanilj och trä. Doften är generellt naturlig med en lätt sötaktig touch. Perfekt för små damer som gärna vill lukta lika gott som mamma. Parfymen från SpongeBob kan dock säkert även göra intryck på mammor som kanske rentav själva vill använda den. Bland hudvårdsprodukterna från SpongeBob är kanske denna rentav den finaste.

SpongeBobs koncept

SpongeBobs koncept är lika färgglatt och underhållande som alla de dråpliga äventyr denna tecknade antihjälte upplever i sin undervattenvärld. Även förpackningarna är färgglada. Så blir humöret på topp både morgon och kväll. SpongeBob-produkterna är alltid färgglada och med seriestrippkänsla, antingen på förpackningen eller själva artikeln. SpongeBob-konceptet är skojigt, livligt och väldigt muntert