Parfymer från Iceberg

Unna dig något speciellt. Parfymen Iceberg är en klassisk doft som finns i fem nyanser. Iceberg rymm… Ta reda på mer

Iceberg Parfymer

Unna dig något speciellt. Parfymen Iceberg är en klassisk doft som finns i fem nyanser. Iceberg rymmer en sällsynt och originell doft. En friskt fruktig lukt som ger en känslan av att ha något unikt på sig. Parfymen Iceberg har friska och fläktande dofter för herrar medan det för damer är klassiskt fruktiga noter. Visa dig från din speciella sida med Iceberg parfym.
Visste du redan Innehåll

ICEBERG – en fläkt av klassisk och uppfriskande elegans

De sju versalerna i märket Iceberg går tillbaka till 1974, det år då företaget grundade. Då grundade Giuliana Marchini tillsammans med sin make ett företag för stickade produkter, som steg för steg utvecklade sig till ett isberg i branschen. Oavsett om det handlar om prêt-à-porter-mode eller exklusiva accessoarer för män eller kvinnor: Icebergs kollektioner har varit omåttligt populära i många år. Den klassiska doften finns numera i fem olika doftnyanser. Blunda och lukta på doftvattnet och upplev känslan av att insupa naturens frihet och fräschör. Iceberg-parfymen kompletteras av klassiskt eleganta doftnoter som möjliggör en storslagen entré i nästan alla sammanhang.

ICEBERG-dofter och säsongskollektioner

Iceberg Effusion är en av damdofterna i denna exklusiva serie av eau-de-parfum-sprayer. I toppnoterna glänser denna doft med viol och muskot liksom även med rosor, jasmin och kardemumma. Sedan 2001 förtrollar Iceberg med omväxlande kollektioner och en basnot av vanilj och cederträ. Iceberg EDT presenterar en sensuell komposition med doft av de vackraste blommor och friskt gräs. Denna förföriska doft påminner tveklöst om den annalkande våren. I toppnoten av Iceberg EDT hittar vi utöver jasmin även liljekonvalj, ros och tyskiris. I botten fulländar mysk, cederträ, sandelträ samt ambra de kraftigt jordiga undertonerna.

Missa inte de andra dofterna och högkvalitativa kollektionerna utan titta även närmare på jämförbara doftvatten som exempelvis:

  • Etienne Aginer,
  • Cerruti 1881,
  • Natural,
  • Gaultier oder
  • Joop.

Den extravaganta och uttrycksfulla framtoningen hos modekollektionerna återspeglas även i Icebergs dofter. Titta närmare på följande doftvatten:

  • Iceberg Homme,
  • Iceberg Femme,
  • Iceberg Twice.

 

Dessa kollektioner finns inte bara som eau-de-parfum, utan även som spray och eau-de-toilette. Iceberg Twices doftnot kan beskrivas som blommig och det är framförallt dess fräscha och intensiva doft som gör den populär. Iceberg femine lyckas på ett stilsäkert sätt förena lediga och löftesrika accenter. Använd denna milda parfym på ett träffsäkert sätt och dra nytta av dess attraherande effekt.

  • ICEBERG herrdofter – helt nya doftupplevelser

Herrparfymen Iceberg Burning Ice lanserades 2012 och dess citrondoftande toppnoter och varma undertoner väcker beundran. I toppnoten återfinns kardemumma och rött äpple liksom även bergamott. I botten hittar vi mysk, vanilj och ambra. Ta vara på tillfället och bilda dig en första uppfattning av någon av doftnoterna genom att beställa en mindre flaska på 30 ml.

Om du tycker om doften finns den även i flaskstorlekar på 50 ml och 100 ml. Låt dig förtrollas av de uppfriskande och fängslande deodoranterna och ge dig hän åt helt nya doftupplevelser. Icebergs omväxlande kollektioner gör det svårt att välja och dofterna för dig med på en doftresa genom dina sinnen. Upplev de mångfasetterade eau-de-parfum-sprayerna, som fungerar lika bra på kontoret, som på fritiden eller kvällen. De utgör perfekta kombinationer till nästan alla looker.