Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams

Visste du redan Innehåll

Mjuka, attraktiva läppar tack vare Hydracolor

Hydracolor är ett märke som är synonymt med mycket välvårdade, perfekta och vackra läppar. Människans läppar är utan tvekan en av de känsligaste delarna av kroppen, men även en av de mest lustfyllda som uttrycker känslor samt förmedlar budskap både med gester och språk. Endast om du ägnar tid åt och vårdar dina läppar kan du motverka att de torkar ut, spricker eller drabbas av smärre inflammationer. Hydracolor består av en sammansättning av olika verksamma ämnen som samverkar för att skydda och vårda dina läppar. Så sent som 2012 genomgick hela märket en total omdaning.

Hydracolour Original – läppvård & kosmetik

Idag finns det tre olika Hydracolor-linjer: Volume, Classic och Shine. I samband med de tidigare teststudierna i aktuella marknadsundersökningar var alltid Hydracolor en av de märken som fick högst betyg. Av dessa tre olika linjer har märket utvecklat en exklusiv kollektion som i sin tur finns i tolv olika bästsäljande färger. Givetvis är de aktuella Hydracolor-läppstiften fortfarande fria från parabener och glycerin.

Hydracolor, ett av ursprungsföretagen i Debora Group, har mer än tio års erfarenhet inom sin bransch och kan använda sig av den mångåriga expertisen inom det italienska kosmetikföretaget vid tillverkningen av sina produkter. Läppstiften vidareutvecklas kontinuerligt för att vårda läpparna intensivt och återfukta dem.

Vårdande i tolv exklusiva färger

Utöver detta kan du välja mellan exklusiva färger som efter tycke och smak går att kombinera med alla tänkbara outfits. På så sätt förenar Hydracolor fördelarna med läppstift med fördelarna hos vårdande stift. Hydracolor LSF 25 innehåller en fuktkräm som skyddar huden mot uttorkning. Denna kräm är extra skön att applicera på läpparna och bidrar dessutom med en solskyddsfaktor på 25. Hydracolor LSF 25-läppstiften bygger på en högkvalitativ vårdande kräm med polymer. Dessa ingredienser återfuktar läpparna länge. Dessutom skyddar UVA/UVB-filtret med en solskyddsfaktor på 25 mot skadlig yttre påverkan.

UV-skydd med Hydracolor LS 25 + LS 50

Hydracolor LS 50 bidrar med en unik vårdande upplevelse. Detta läppstift är färglöst och parfymfritt. Perfekt för hela familjen både på stranden och i skidbacken. Dels återfuktas läpparna och dels får du en enastående hög solskyddsfaktor på 50 som skyddar mot skadlig yttre påverkan. Dessa vårdande stift kan även användas av barn och skyddar deras känsliga läppar. Målet för dessa vårdande produkter och stift är tydligt definierat: Hydracolor vill erbjuda dig produkter som inte bara ger kosmetiska fördelar utan även vårdar dina läppar och ger ett heltäckande skydd.

I samband med detta vill vi även passa på att rekommendera andra innovativa vårdande produkter som:

  • American Cream,
  • Cloud Nine plattång,
  • Living proof,
  • Olivia Garden,
  • Tangle Freezer,
  • L’Oreal Anti Frizz.

De vårdande stiften i denna kollektion är hypoallergena och kan därför användas även av överkänsliga personer. Dessa stift har en perfekt glanseffekt och även det transparenta stiftet skänker därför dina läppar en spektakulär glans. De effektiva återfuktande egenskaperna bygger på honung och vegetabiliska lipider. Denna trollformel ger extra mjuka och sköna läppar och vidareutvecklas kontinuerligt för att ge dig en optimal basprodukt att vårda dina läppar med. Internationellt betraktas originalet Hydracolor som en specialist på området vårdande produkter för läpparna som även gör dem attraktiva. Nästan inget annat märke har lyckats förena dessa attribut och egenskaper så effektivt i ett läppstift. Du behöver bara applicera Hydracolor för att direkt känna effekten, läpparna draperas av en välgörande slöja med en mjuk effekt.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube