Ferrari

Den kända italienaren Enzo Ferrari grundade sin firma 1939. Ferrari var och är liktydigt med lyx, och kommer sannolikt vara det även långt i framtiden. Därför skapades inte bara lyxiga röda sportbilar av märket Ferrari, utan även klädkollektioner, accessoarer, klockor, anteckningsböcker och så klart även parfymer. Eftersom de så kallade tifosi anses vara världens största supporterklubb är det inte så konstigt att Ferrari framför allt riktar in sig på män. Män som inte kan stå emot bilden av en svart häst som stegrar. Lär känna dessa dofter från lyxmärket och njut av lite Ferrari-känsla.

Visste du redan Innehåll

Ferrari-dofter: Sportiga dofter för alla sinnen

Det världskända företaget Ferrari är inte bara känt för sina sportbilar, utan även för många andra produkter som kläder, accessoarer, klockor, notebooks och exklusiva dofter. Ferrari-dofter finns i olika nyanser och i en rad olika utföranden. Men på samtliga dofter finns den omisskännliga gula vapenskölden med den svarta hästen – Ferraris världskända varumärkessymbol. Vapenskölden med hästen står för styrka, kvalitet, innovation och snabbhet.

Sportiga dofter

Designen på Ferraris dofter har en uttalat sportig framtoning. Och doftkreationerna sprider en fräsch och sportig doft. Ferrari Scuderia After Shave och Scuderia Eau de Toilette präglas båda av en elegant och samtidigt sportig design. En liten röd rand utgör en kreativ detalj på flaskkorken. De sportiga dofterna passar inte bara efter duschen eller fysiska aktiviteter. De kan användas när som helst, även i festligare sammanhang. Ferrari vidareutvecklar sin design kontinuerligt. En karakteristisk konstant är dock alltid den sportiga framtoningen kombinerat med den varma och temperamentsfulla röda färgen. Med dofter från Ferrari kan du varje dag få känslan av att sitta i en lyxig sportbil.

Dofter för alla sinnen

Ferrari-dofter som eau-de-toilette-sprayen Ferrari Essence Collection Pure Lavender kan ha verka avslappnande effekt för sinnena. På så vis kan du njuta intensivt av stunder av vila. Ytterligare en speciell doftnot erbjuder eau-de-parfum-sprayen Silver ur Essence Collection, som liksom eau-de-toilette-sprayen Pure Lavender säljs i en glasflaska med en elegant knopp. De flesta dofterna från Ferrari finns i flaskor på 100 ml, men duschgelen Ferrari Scuderia på 400 ml är mer generöst tilltagen och lämpar sig därför optimalt för att kunna njuta av den exklusiva Ferrari-doften under den dagliga duschen. Med hjälp av duschgelerna Ferrari Scuderia kan du rivstarta alla sinnen och få positiv stimulans varje morgon. Även deodoranterna, parfymerna och eau-de-toilette-sprayerna erbjuder exklusiva dofter för alla sinnen dagen lång.

Ferraris design

Alla känner till Ferraris varumärke, hästen som stegrar sig mot den gula bakgrunden, och det står för en av världens bästa sportbilstillverkare. Även Ferraris övriga produkter, som exempelvis dofterna, har alltid signalerat samma lyxkänsla. Karakteristiskt för Ferraris produkter är även designen som ofta går i rött. Ferrari Red Deodorant Spray, Red Deodorant Stick och Red Shower Gel finns alla i rött. Ferrari Scuderia Deodorant Spray finns även i en version med kromad design. Utöver detta erbjuder Ferrari dofter där designen går i svart samt dofter i eleganta flaskor. Även den blåa designen hos eau-de-toilette-sprayerna Ferrari Light Essence Acqua har fått en attraktiv utformning: Blåfärgat glas och vitt, transparent glas flyter in i varandra.

Ferraris presentset

I presentsetet Ferrari Red Shanghai ligger exklusiva dofter plus en liten extragåva i form av en nyckelring med Ferrari-hästen. På så vis kan presentseten på ett praktiskt sätt få ett tillägg av accessoarer som bereder mottagaren extra glädje. Nyckelringen stimulerar fantasier om att äga en riktig sportbil, om man nu inte redan råkar göra det. Utöver detta finns det flera presentset från Ferrari som erbjuder speciella dofter, t.ex. Ferrari Black Duo Set.