Butik från Beyoncé

Beyoncé startade sin karriär år 1990 och är nu en av världens mest kända sångerskor. Tack vare henne… Ta reda på mer!

Beyoncé Butik

Beyoncé startade sin karriär år 1990 och är nu en av världens mest kända sångerskor. Tack vare hennes målmedvetenhet och flitiga arbete har Beyoncé blivit en mycket mångfasetterad personlighet. Hon är inte bara internationellt känd som sångerska, utan har även hittat andra områden som hon är bra på. Hon är modedesigner och sedan år 2011 även känd för sitt parfymmärke. Med en individuell smak och sin unika karaktär har hon varit delaktig i utvecklingen av parfymerna och har på detta sätt påverkat dofterna med sina moderna och väldigt personliga influenser.

Visste du redan Innehåll

Stjärnan Beyoncés märke

Sångerskan Beyoncé byggde upp sin karriär på 90-talet och har blivit en av vår tids verkliga megastjärnor. Efter millennieskiftet har hon även lanserat designermode och parfymer under sitt namn. De modernt friska dofterna är inriktade på en yngre målgrupp och har en självsäker och angenäm framtoning. Det är inte bara Beyoncé-parfymernas underbara doftkompositioner som väcker beundran, även flaskornas vackra formspråk har hyllats. Varje flaska har sin egen helt unika form med en elegant och originell look. Beyonce skapar dofter

  • i yviga flaskor,
  • i flaskor med lyxiga korkar,
  • i flaskor med kronor
  • med andra exklusiva detaljer

Starka färger i blått, turkos, rött, lila, guld eller orange ser övermåttan elegant ut. Fräcka färger låter ana att även doften kan ha en minst lika stimulerande effekt som färgen har på köparen.

Doftvarianter från Beyoncé

Beyoncé erbjuder ett brett spektrum av ungdomliga dofter, för det tillkommer nya hela tiden. Här finns mycket att välja på både för fans och kvinnor med höga krav. Populära dofter från detta märke är till exempel:

  • Heat Rush
  • Heat
  • Rise
  • Wild Orchid
  • Pulse New York
  • Midnight Heat.

Alla dessa dofter från Beyoncé visar sig från en mycket personlig sida. Många dofter finns till och med bara i en Summer Edition. Namnen för tanken till partyn och festligheter, de associerar till glamour och elegans. Utbudet av dofter rymmer olika slags mellannoter och toppnoter. Blommigt eller orientaliskt, fräscht och blommigt eller intensivt och blommigt – tyngdpunkten i en doft kan variera i det oändliga. Ett gemensamt signum för alla dessa doftsammansättningar är Beyoncés feminina noter.

Tyngdpunkten i Beyoncés dofter

Basnoten i vissa dofter kan innehålla mysk och vetiver med spännande kontraster i toppnoten, till exempel basilika, aprikos och bergamott. En populär mellannot består av fresia, orkidé och jasmin. Den blåa färgen i Pulse för till och med tanken till blå Curaçao. I sin mellannot har parfymen en exklusiv doft av skira pioner, blå orkidé och väldoftande jasmin. Inslag av trä och madagaskarvanilj ger doften en söt touch. För unga kvinnor framstår Beyoncés dofter som medvetet blommiga samt också lite söta. Beyoncé utlovar spännande komponenter och delvis även sexiga doftelement. I mötet mellan å ena sidan mangoblomma, tigerorkidé, och hibiskusblomma och å andra sidan honung, teakträ, bärnsten och mysk kan mycket spänning uppstå. Denna doft är till exempel avsedd att förföra, men rent generellt leker Beyoncés dofter med känslor.

Ungdomliga dofter från Beyonce

Ännu har Beyoncé inte lanserat några vårdande produkter som matchar dofterna. Men varje doft har sin egen personlighet och uttrycker olika känslor. För självsäkra unga kvinnor som verkligen vill framhäva en kvinnlig stil, har dessa dofter en estetisk och fräsch framtoning. Beyoncés parfymer känns kanske ändå inte helt vuxna. De har en ungdomlig framtoning och passar därför inte lika bra för kvinnor i högre åldrar. Deras ofta blommiga inslag ger dem en lekfull framtoning. Sammansättningarna känns exklusiv med många ingredienser som harmonierar perfekt. När toppnoten tonar bort, följer en ljuvlig mellannot som fulländas av en romantisk basnot. Varje not framstår som självständig och kaxig i sin egen sammansättning. Beyoncé lägger stor vikt vid att nivåerna uppnår en perfekt balans och på en estetisk helhetseffekt.