Butik, Parfymer och Hudvård män från adidas

Upptäck adidas kroppsvårdsprodukter för kvinnor och män! Utvecklad med idrottare - unika formulering… Ta reda på mer
8
4/5 baserat på alla kundbetyg

adidas Butik, Parfymer och Hudvård män

Upptäck adidas kroppsvårdsprodukter för kvinnor och män! Utvecklad med idrottare - unika formuleringar för de krav som ställs av dagens aktiva män och kvinnor. Utvecklad för idrottare - de ergonomiskt formade produkterna är smidiga och följer dig i varje situation. Högpresterande - med adidas Body Care-produkter ger du ditt bästa under träningen och i vardagen. Grundprincipen för adidas Sport Performance är "Play to Win". Med inspiration från grundaren Adi Dasslers motivation utvecklar Sport Performance topprodukter för idrottare inom alla sporter med passion, för att göra dem snabbare, starkare, smartare, coolare och naturligare. adidas Sport Performance lägger fokus på fem huvudkategorier: fotboll, basketboll, löpning, träning och outdoor. Tillverkningen av skor och kärleken till sport fick bröderna Adolf Dassler och Rudolf Dassler att ta över sin pappas verkstad på 1920-talet. Fram till dess hade filttofflor tillverkas i verkstaden. Företaget växte snabbt tack vare utvecklingen av specialskor för fotbollsspelare och atleter och individuella samarbeten med idrottare. Efter andra världskriget skildes bröderna åt och fortsatte med sitt arbete på varsitt håll, Adolf med sitt företag adidas och Rudolf med sitt företag Puma. I dag står adidas inte bara för tillverkning av exklusiva träningsskor, träningskläder och olika tillbehör, företaget säljer även dofter och vårdprodukter. Sport är inspiration. I det dagliga livet behöver man högpresterande vårdprodukter som ger självförtroende - både på och utanför spelplanen.
Visste du redan Innehåll

Dofter och parfym – sportproduktstillverkare utvecklar förstklassiga dofter och parfymer

Vem kunde tro att den internationellt kända sportproduktstillverkaren inte bara utvecklar sportkläder utan även dofter, parfymer och kroppsvårdande produkter för män och kvinnor – och det på högsta kvalitetsnivå?

Produkterna har utvecklats av och för sportiga och ambitiösa personer och ligger inte bara rätt i handen, utan är även utformade för att uppfylla de höga kraven och behoven hos denna målgrupp. adidas Body Care-produkter bidrar till en cool, snygg och stark kropp som ser sund och tränad ut. Från arenan till gatan, från fotbollsmatchen till restaurangen, de dynamiska dofterna från adidas stimulerar sinnet, aktiverar dig och gör dig kreativ. De bygger på modernaste teknik och vårdar den manliga och den kvinnliga kroppen från topp till tå.

Doftmärken från adidas

Med sina dofter vill adidas vill revolutionera parfymbranschen. Den som köper en parfym av denna sportprodukttillverkare framstår som både ungdomlig, provocerande, sportig och tilltalande på en och samma gång. Dofterna finns i olika storlekar. De finns även som stimulerande duschgel, schampo, deo och kroppslotion. Med adidas hudvårdsprodukter känns huden mjuk och len. Alla produkter ger ny och fräsch energi. Precis det som behövs efter ett intensivt träningspass.

Om adidas

Adidas står för förstklassiga sportartiklar Made in Germany. Med säte i Herzogenaurach är företaget en av världens största och mest välrenommerade tillverkare av sportprodukter. Koncernen är aktienoterad Frankfurtbörsen. Framgångssagan började för drygt 90 år sedan, då bröderna Dassler hemma i grovköket började tillverka sportskor som de specialanpassade individuellt efter den enskilda användaren. Den första maj 1928 användes brödernas skor för första gången i OS. Därefter började skorna massproduceras för olika sporter. Märket adidas uppstod 1949 och är bildat av „Adi” som är ett smeknamn för Adolf, och de tre första bokstäverna i efternamnet. Från och med 50-talet producerade adidas allt fler sportkläder och sportartiklar. Idag omfattar sortimentet även accessoarer, träningsmaskiner, klädmode och kosmetikprodukter.

adidas Body Care

Under „adidas Body Care” hittar du alla kosmetikprodukter från sportprodukttillverkaren. För närvarande rymmer sortimentet över 50 olika stimulerande dofter varav de flesta kan köpa i vår butik. Företaget har utvecklat produkter för kroppsvård i mer än 30 år. Dofternas framgångsrecept beror på samarbete med renommerade parfymtillverkare som Lapouza, Fremont, Lorson och Astori.

Kännetecknande för adidas dofter, parfym och kroppsvårdsprodukter

Vid tillverkningen och utvecklingen av dofter och kroppsvårdsprodukter värnar adidas mycket om hållbarhet och miljöskydd. Den ansvarstagande koncernen garanterar att mänskliga rättigheter följs i leverantörsleden och använder endast naturliga och hållbara råvaror och ämnen. Som ett „Green Company” strävar adidas efter att minimera sitt miljömässiga fotavtryck inom alla delar av värdekedjan. De ekologiska och trendiga dofterna och kosmetikprodukterna lämpar sig för alla dofttyper och daglig användning. De passar för fritidsaktiviteter, när man går ut och roar sig och vid kvällstillställningar och främjar den inre balansen och jämvikten. De aromatiska och sensuella ämnena återställer energin och bidrar till ett effektfullt intryck.

Fotbollsspelare med doftfeber

adidas utvecklar och säljer dofter för män och kvinnor. För männen kan man till och med erbjuda något alldeles speciellt. Alla fotbollsfans kommer att älska Champions League Edition. Denna ovanliga doftlinje lanserades alldeles nyligen. Den hämtar sin inspiration från fotbollsupplevelsen och mellannoten innehåller muskatellsalvia, gröna äpplen och cashmere. Basnoten består av kärv mossa, patschuli och vanilj. Den sportigt simulerande kombinationen har förhöjts genom tillsats av aromatisk lavendel, viol och citron. I Champions League Edition finns väldoftande duschgel, deodorant, aftershave och kroppsspray.