Bara det bästa - spara 20%* på mors dag

Menu

Parfumdreams
Volume Hair 2 Artikel

Volume Hair

Volume Hair är den senaste uppfinningen när det gäller hårvårdsprodukter som döljer uttunnade ställen på huvudet. På några sekunder får tunt hår mer volym med hårförtätningsfibrerna. Produkten består av naturliga ämnen som kiseljord och keratin. Den har en ren kosmetisk, optisk verkan på hårytan.

Hårförtätning på några minuterHårförtätningsfibrerna fastnar med elektrostatisk uppladdning på det äkta håret. Det bildas då en mängd små förgreningar som gör attdet genast syns hur tätt håret är och vilken volym det har. Den pudriga konsistensen strös ut över de uttunnade partierna. För fixering och skydd mot väder och vind rekommenderas en efterbehandling med hårvårdsprayen Volume Hair Fix. Den elektrostatiska uppladdningen lossar inte förrän man tvättar håret med schampo. Det betyder att hårfibrerna även är resistenta mot lätt regn eller svett. Produkten lämpar sig inte bara för att täta ljusare ställen, utan även för mycket fint hår. Volume Hair kan också användas för att dölja utväxt som behöver en ny färgbehandling. Det nya håret som håller på att växa ut täcks helt enkel av Volume Hair hårfibrer och anpassas till de nya önskade färgerna, utan att det egna håret utsätts för påfrestningar. Olika nyanser tar hänsyn till den egna hårfärgen. Volume Hair är inte bara skonsam, utan även mycket effektiv och har mycket naturlig verkan. Det används på torrt hår. De ljusa ställena eller benan beströs med pudret tills önskat resultat har uppnåtts. Därefter fixeras det hela med en specialspray.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 20.05.2024.

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube