Veet

10
4/5 baserat på alla kundbetyg

Veet: Det främsta märket för hårborttagningsprodukter

Veet är ett av de globalt ledande märkena på hårborttagningsområdet. Produkterna säljs i mer än 80 länder och märket har funnits i över 100 år. Veets historia sträcker sig ända tillbaka till år 1919. Från början hette märket Neet och registrerades första gången under det namnet i Kanada.

I USA och Kanada såldes produkterna under många år under namnet Neet, medan namnet Veet användes i många europeiska länder. Det kommer från det franska ordet ”vite” som betyder snabbt. Sedan 2002 säljs hårborttagningsprodukterna under ett enhetligt namn.

Vad är utmärkande för märket Veet?

Veet står för hårborttagning på några minuter – företaget marknadsförde sig under många år med att det skulle vara snabbare än rakning. Idag ligger Veets fokus på användarens naturlighet och personlighet och att kunna ge dem känslan av att uppnå den frihet med produkterna som de önskar. Individuell skönhet, självbestämmande över den egna kroppen och absolut välbefinnande är det som Veet står för idag.

Vilka produkter säljer Veet och vad utmärker dem?

Användningen av Veets produkter är inte bara snabbare än rakning, utan resultatet håller också längre. Hårborttagningskrämen mjukar upp håret och ser till att det faller av, och det tar därför betydligt längre tid för det att växa ut igen än vid rakning. Hårstrån som växer inåt inträffar inte lika ofta.

Även hårborttagning med vax är effektivare än rakning, eftersom hårstråna dras ut med rötterna vilket gör att det tar längre tid för dem att växa ut igen. Dessutom slipper man skärskador. Vid rakning skärs hårstrået bara av, och därför kommer de tillbaka ganska snabbt igen.

Veets produktsortiment är stort och du kan få i stort sett allt du önskar när det handlar om effektiv, snabb och skonsam borttagning av kroppshår – oavsett var det sitter. Det finns:

  • Veet hårborttagningskräm: Mjuk och mycket effektiv – med hårborttagningskrämen tar du bort hår på benen, axlarna och även i intimområdet snabbt och smärtfritt. Huden irriteras inte.
  • Veet varmt och kallt vax: Användningen kräver lite övning, men håller länge eftersom håret tas bort med rötterna. Det kan ta upp till fyra veckor innan det växer ut igen.
  • Veet sockerpasta: Pastan består av naturliga ingredienser och är skonsam mot huden. Användarna berättar ofta att det gör mindre ont att använda sockerpastan än vax.

Dessa Veet-produkter möjliggör individuell styling och känslan av kunna sköta kroppen precis som du vill. Produktens hudtolerans har testats av hudläkare och passar även för känslig hy. Det är viktigt att huden tillförs fukt efteråt för att undvika torr hud och hudirritationer.

Köp Veets produkter hos parfumdreams

Hos parfumdreams kan du beställa produkter från Veet och på så sätt få din personliga kosmetikstudio i hemmet. Medan vissa föredrar den okomplicerade hårborttagningskrämen satsar andra på vaxet med dess långvariga effekter. Prova vilka Veet-produkter som passar dig bäst och beställ Veet bekvämt online.