Van Cleef & Arpels parfym

27
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Van Cleef & Arpels-parfym: lyxig känsla mot huden

Det lyxiga smyckes- och high end-märket Van Cleef & Arpels står inte bara för högkvalitativa smycken, som burits av prinsessor som Lady Diana, den egyptiska drottningen Nazli, Eva Perón (Evita) och Elizabeth Taylor. Även Van Cleef & Arpels-parfymer är en del av det eleganta sortimentet och säljs framgångsrikt som komplettering till smyckena. Den första damdoften presenterades år 1976 och är lika uppskattad än idag.

Van Cleef & Arpels-parfymer står för ren lyx, elegans och högsta kvalitet. Exakt det som är själva kärnan i detta traditionella märke. Parfymerna är mycket klassiska och franska, men gömmer även helt egna noter, som ger dem en personlig karaktär.

Dofterna från Van Cleef & Arpels är dyrbara, vilket beror på de exklusiva ingredienserna och ett utsökt innehåll. En doft kan rent av innehålla över 100 olika ämnen, så perfekt komponerade, att de resulterar i en balanserad doftnot. För att åstadkomma detta är en stor konst, vilket Van Cleef & Arpels behärskar med lätthet.

Van Cleef & Arpels-parfym: Ett Haute Parfumerie med höga krav

Van Cleef & Arpels-parfym står för klassisk elegans. Flakongerna och dofterna förkroppsligar den franska chica stilen med lyx och glamour. Det rör sig om tidlösa klassiker, som går tillbaka till den första doften som släpptes ut på marknaden på 1970-talet och som står sig än idag.

Dessa tidlösa kompositioner håller måttet och genom att handla en Van Cleef & Arpels-parfym får alla, som inte har råd att köpa de dyrbara smyckena från Van Cleef & Arpels, ändå en chans att kunna bära en del av märket. Det framhäver den egna självsäkerheten och ger den som bär parfymen en chans att visa upp sin mest sensuella och eleganta sida och med den fina doften förena sig med omvärlden.

Handla Van Cleef & Arpels-parfym och få hem lite lyx

Hos parfumdreams kan du handla Van Cleef & Arpels-parfymer och välja från ett stort sortiment. Upptäck Collection Extraordinaire och låt dig hänföras av de franska parfymerna.