Urban Decay

20
5/5 baserat på alla kundbetyg

Urban Decay – snyggt smink från USA

Smink från Urban Decay märks direkt. Varje produkt är snyggt formgiven och finns i mättade färger. Sådant drar naturligtvis blickarna till sig och sticker ut från den breda massan. Framförallt är det färgerna lila, brons och svart som har blivit varumärkets signatur. På så sätt fokuserar Urban Decay främst på en extravagant look som ändå alltid utstrålar klass.

Dyk in i en värld av färger med Urban Decay

Urban Decays grundare Sandy Lerner och Wende Zomnir ville revolutionera kosmetikamarknaden i början av 2000-talet – och gjorde det med besked! Deras mål var att i första hand erbjuda färgstarka nyanser, eftersom färgvalet på den tiden fortfarande var ganska monotont och tråkigt. Och det var inte bara naglarna som skulle lysa i starka färger. Även ögonskuggor i alla regnbågens färger skulle finnas tillgängliga för alla som älskar och uppskattar makeup.

  • Urban Decay för din hy: Även om Urban Decay Foundation finns i många olika nyanser är det primern och fixeringssprayen som är mest uppskattade. Tack vare dessa två komponenterna kan makeupen inte bara appliceras perfekt, utan de skapar även ett felfritt utseende så att din hy ser fantastisk ut. Makeupen sitter hela dagen, glider inte eller tränger in i porerna. Så att du ser sensationell ut från morgon till kväll.
  • Urban Decay ögonmakeup: Spänningen är alltid enorm när Urban Decay lanserar nya ögonskuggspaletter. Färgvalet är alltid en sevärdhet, men också pigmenteringen är suverän. Dessutom är ögonskuggorna från Urban Decay kända för att kunna blandas perfekt.
  • Urban Decay läppmakeup: Sagolika pigment i transparenta eller matta toner ger dig mycket att välja bland. Och torra läppar eller färg som blöder ut i de små rynkorna kring läpparna kan du glömma. Istället kan du glädja dig åt mjuka, lena läppar som får dig att le.

Köp smink från Urban Decay Kosmetik bekvämt och enkelt på nätet hos parfumdreams

Upptäck mångfalden produkter från Urban Decay i lugn och ro på nätet hos parfumdreams. Hos oss kan du bekanta dig med varumärkets enskilda produkter och köpa Urban Decay. För en makeup som inte bara är innovativ, utan också inspirerar och sticker ut.

Makeup behöver inte vara färglös och monoton – med Urban Decay skapar du iögonfallande looker. Klassiska nyanser och ovanliga färger ger dig möjlighet att lägga en makeup som inte är av denna världen! Urban Decays produkter har så klart även fått passande namn. Moondust, Afterglow eller Stoned hjälper dig skapa galaktiskt underbara stunder.