Parfym från Ulrich Lang New York

Ulrich Lang arbetade som produktansvarig på konstförlag i New York och hos tyska L'Oréal. 2003 grund… Ta reda på mer!

Ulrich Lang New York Parfym

Ulrich Lang arbetade som produktansvarig på konstförlag i New York och hos tyska L'Oréal. 2003 grundade han sin doftfirma i Greenwich Village i New York, där han förenade sin passion för nutida fotografi och parfym. Hans mormor hade haft en frisersalong med parfymeri, vilket gjorde att han från grunden utvecklade en bra näsa för dofter.

1998-2000 byggde han upp konstportalen artnet.com, vilket gjorde att han även lärde sig mer om nutida fotografi. Hans passion för detta har vuxit med åren.

2002 kom Ulrich Lang på att förena doft med fotografi. Han skapade doften ANVERS (Antwerpen) och hittade i Antwerpen en ung fothandlare som exakt symboliserade det som hans doft lovade. Denna fotohandlare blev det perfekta ansiktet utåt för doften. ANVERS blev snabbt känd och hamnade i Europas och Nordamerikas finaste butiker och blev även en symbol för lyx i USA.

Efter detta följde tre andra dofter som Anvers 2, Nightscape och Lightscape. Dessa herrdofter fick spektakulära förpackningar med egna fotografier. Anvers gick till och med till finalen vid tävlingen Rising Star Awards New York 2006 och Lightscape nominerades till det tyska parfympriset Duftstar..