Eftersom mamma förtjänar det bästa

Menu

Parfumdreams
TNT 2 Artikel

TNT schampo

Inte bara en parfym för mänHerrdofter från TNT är gjorda för den moderna mannen, som gärna går andra vägar, som frigör sig från det gamla och invanda och är modig nog att gå sin egen väg. Bakom kollektionen står ett tyskt företag som har etablerat sig i Köln. Med den här herrkollektionen skapade Theany Cosmetic 1995 något som skulle komma att bli en långkörare och som idag har erövrat så gott som hela världen. Det lilla men betydande företaget tillverkar herrdofter som är överkomliga i pris, men ändå exklusiva och som skiljer sig från det konventionella. Dofterna riktar sig till den moderna mannen som vet exakt vad han vill och hur han kan uppnå det. Herrdofterna baserar på kryddor och ädelträ och understryker den eldiga passionen med en fläkt av färska frukter. Parfymen från TNT är alltså både eldig och fräsch. Herrdofterna från TNT har skapats för att provocera och kittla lite, men naturligtvis också för att ge ett dynamiskt intryck. Parfymen är demonstrativt maskulin. Det är ingen doft för de yngre männen, men definitivt en modern herrdoft som man bara älskar.

Visste du redan Innehåll

TNT - En doftexplosion för sinnet

Sedan 1995 erövrar denna passionerade herrdoft världen med sin sprängkraft. Den moderna, manliga kompositionen är en kreation från den tyska tillverkaren Theany Cosmetics med säte i Stolberg i mellersta Tyskland. Att namnet påminner om sprängämnet med samma namn är ingen tillfällighet. Doften TNT utvecklar nämligen samma explosiva upplevelse för sinnet.

Doftkomposition med eld

TNT förenar exotiska fruktiga doftnoter med kryddiga trätoner. Doften avrundas med eldiga accenter. Därmed skapas en tidsenlig doft för mannen som gillar äventyr och passion. Våghalsigt ligger denna kreations arom i luften. TNT får honom att lämna upptrampade spår och våga pröva nya vägar. Den intensiva doftupplevelsen kan bäras vid varje tillfälle utan att bli påträngande. Theany Cosmetic har med TNT skapat en typisk aromatisk doft som även klarar av att stå upp mot högre krav och ändå vara överkomlig.

Toppnot: Ananas, bergamott, grapefrukt, mandarin, mynta och lavendel

Mellannot: Träslag och kryddor med blommiga noter

Baskaraktär: Ambra, kumarin, mysk

En överblick över herrlinjen

Förutom en eau-de-toilette-spray av hög kvalitet ingår även vårdande produkter för daglig användning med samma doftkomposition i den kryddiga herrlinjen TNT. TNT sveper varje dag in dig i en eldig, attraktivt manlig aura.

  • Eau de Toilette Spray
  • Deodorant Spray
  • Shower Gel
  • After Shave

Börja dagen med den uppfriskande och vitaliserande aromatiska duschgelen från TNT. TNT Deodorant Spray fungerar säkert även riktigt varma dagar. Aftershaven i denna maskulina vårdande serie skyddar mot hudirritationer efter varje rakning och ger huden en behagligt kryddig, manlig doft.

Upptäck den hisnande eldiga världen hos TNT på Parfumdreams och låt dig förtrollas av sprängkraften i denna doftkomposition.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube