Hårvård från Swiss Haircare

Om det är något schweizarna är bra på, så är det perfektion och noggrannhet. I serien Swiss Hairc… Ta reda på mer

Swiss Haircare Hårvård

Om det är något schweizarna är bra på, så är det perfektion och noggrannhet. I serien Swiss Haircare kommer dessa båda egenskaper till användning inom områdena hårvård och hårstyling. För volym, styling och hållbar fräschhet innehåller denna produktserie exakt de rätta hjälpmedlen.

Allt för håret

Swiss Haircare täcker hela hårvårdssortimentet - från schampo och hårbalsam till reparerande masker och vårdande hårsköljningar. För hårstyling finns det dessutom hårgel och hårvax. Med den här serien från Schweiz får du garanterat glänsande friskt hår. Den professionella hårvårdsserien, som hittills endast använts i utvalda frisersalonger kan nu även finna sin plats i badrummet. För perfekt styling varje dag!

Visste du redan Innehåll

Swiss Haircare i Perfumdreams onlinebutik

En omfattande hårvårdsserie som inte bara innehåller underbara produkter, utan där dessa även kompletterar varandra, kan man ha optimal nytta av. Oavsett om det handlar om

 • schampo för färgat hår,
 • stylinggel eller
 • hårmasker,

här finns otaliga artiklar som alla vårdar håret intensivt. En omfattande serie med produkter för krävande kvinnor gör det möjligt att välja mellan många artiklar vilka kan kombineras med varandra alternativt, om så önskas, alltid går att variera. Det är också möjligt med en enkel hårvård med Swiss Haircare liksom även en reparationskur för håret. Här finns sprayer, krämer och hårschampon som hjälper dig att forma håret som du vill ha det. Hårvårdsprodukterna lämpar sig för nästan alla olika typer av hår: brunt, blont, svart , lockigt, rakt, långt, kort o.s.v. För varje hårtyp kan du välja motsvarande produkter.

 • Tunt eller tjockt hår,
 • fett hår eller
 • skadat och
 • sprött hår

erbjuds en mild och effektiv hårvård. Här är det viktigt att veta att Swiss Haircares hårvårdsprodukter inte irriterar, utan istället skonsamt skämmer bort och stärker håret. Med Swiss Haircare ser håret fräschare, kraftigare och spänstigare ut. Med allt från schampon och vårdande balsam till reparerande hårmasker innehåller sortimentet alla tänkbara artiklar.

Hårvård från Swiss Haircare

Swiss Haircare har ett sortiment som innehåller flera produkter som du kan använda för att vårda håret intensivt. Här hittar du alla tänkbara spännande artiklar, till exempel

 • Color Mask,
 • Intensive Care Oil Elixier
 • en aerosolhårspray
 • hårbalsam och ett
 • Repair Shampoo.

Ett brett och mångfacetterat produktspektrum gör att du här kan hitta hårvård för alla typer av hår. Hårfett avlägsnas och hårbotten vårdas skonsamt för att inte bli irriterad. Hårvården från Swiss Haircare är perfekt när du vill ge håret en varaktigt vårdad look samtidigt som du stärker det. De verksamma ämnena skyddar hudens naturliga syramantel, stärker hårets struktur inifrån och ut och ger det en glansig lyster. Den dagliga hårtvätten sliter inte på håret. Eftersom hårbotten inte irriteras av den milda hårvården, kan en mjuk rengöring lämpa sig bra när man vill normalisera talgkörtlarnas funktion. På så vis dröjer det längre innan håret blir fett igen. Swiss Haircare-serien innehåller alla vanliga vardagsprodukter som behövs för ett vackert hår.

Styling från Swiss Haircare

Swiss Haircare är inte bara användbart för att få ett rent och vårdat hår med stärkta hårstrån som inte bryts av, utan även för att skapa olika frisyrer. En vacker frisyr kan vara både lång och kort. Det finns många vackra lockiga frisyrer, avancerat vågiga frisyrer eller pagefrisfyrer där det är önskvärt att de bevarar sin form. Här efterfrågas likaså utslätande accenter som får ett frissigt livfullt hår att lugna sig. Specialprodukter för att forma håret är

 • hårgel
 • Volume Mask
 • fönspray
 • krämvax och
 • Styling Lotion.

Hårvården från Swiss Haircare erbjuder samtidigt skydd för håret. Vid formandet av önskad frisyr blir håret inte sprött, utan skyddas optimalt mot skadlig yttre påverkan. Annars kan både fönandet och friserandet skada hårets struktur. Keratin och fukt för håret ger dock ett bra skydd. Swiss Haircare-serien ger användaren många möjligheter att forma håret till en fin frisyr som håller hela dagen.

Swiss Haircares koncept

Swiss Haircare har en i det närmaste anspråkslös framtoning. Desto viktigare är de rikhaltiga ingredienserna som säkerställer en återfuktande hårvård som tillför håret stärkande ämnen. Håret ska, när allt kommer omkring, underhållas med många beståndsdelar som annars finns i håret. De verksamma ämnena tränger in i håret och kan på så vis bygga upp hårstrukturen. Ett koncept, som dessa produkter är tillägnat, erbjuder en omfattande vårdande serie som

 • rengör,
 • stärker och
 • bygger upp håret.

Swiss Haircares vårdande serie passar avslutningsvis för alla hårfärger och typer av frisyrer. Här har man även förutsett behovet att stärka och kontinuerligt bygga upp håret så att det inte skadas av väder och vind eller av hettan vid föningen. Därför finns det otaliga produkter från Swiss Haircare som med hjälp av milda ingredienser bekämpar många hårproblem och ger håret en underbart fräsch och strålande lyster.