Hudvård från Swiss Basics

Swiss Basics är en speciell serie för kropps- och ansiktsvård från det internationellt kända schweiz… Ta reda på mer

Swiss Basics Hudvård

Swiss Basics är en speciell serie för kropps- och ansiktsvård från det internationellt kända schweiziska märket Juvena. De förstklassiga hudvårdsprodukterna tillverkas av ingredienser av hög kvalitet och innehåller mineraler från ursprungslandet. De vårdande produkterna, som bygger på över femtio års innovativ forskning och erfarenhet, har anpassat till olika hudtypers behov och bevarar hudens ungdom och skönhet. Åtskilliga inhemska och utländska utmärkelser bevisar den höga kvaliteten på Swiss Basics vårdande kropps- och ansiktsprodukter.

Kroppsvårdsprodukter av hög kvalitet med äkta schweiziska mineraler

Med tilltagande ålder förändras hudbilden hos män och kvinnor genom att cellernas förnyelseprocess avtar. Att vårda kroppen och ansiktet blir därför mycket viktigare samtidigt som man behöver specialanpassade hudvårdsprodukter. Swiss Basics tillverkas utifrån ett recept som förtätar och förnyar hudbilden så att den ser finare ut. Hudens struktur och utseende förbättras bevisligen med de förstklassiga kropps- och ansiktsprodukterna. Hudvårdsprodukterna från det schweiziska skönhetsinstitutet finns både för normal och känslig hud.

Visste du redan Innehåll

Swiss Basics i Perfumdreams onlinebutik

Swiss Basics har en underbart vårdande effekt tack vare mineraler från Schweiz. Tyngdpunkten i sortimentet ligger på kroppsvårdsprodukter. Dessa lämpar sig i lika hög grad för såväl män som kvinnor. Swiss Basics hudvårdssortiment innehåller inte så många artiklar utan endast följande produkter:

 • Body Moist
 • Bath & Shower Gel
 • och Sensitive Shower Gel.

Swiss Basics hudvårdsprodukter är produkter som skämmer bort huden genom att återfukta den intensivt. Välbefinnande och en behaglig doft skapar en bra känsla och gör resten av kroppsvården till ett rent nöje. Mineralerna reglerar hudfunktionerna och ser till att hudytans pH-värde är i balans. Det är viktigt för hudfunktionerna att

 • de kemiska processerna inte bryter igenom
 • det naturliga fettskiktet och att
 • de bakteriekulturer som lever på huden

inte tar skada.

Hudytans naturliga balans bevaras med hjälp av hudvårdsprodukterna och även mineralerna har en stöttande effekt. Hudvårdsprodukterna absorberas i hudskikten och kan bidra till att främja hudens naturliga skyddsbarriärer. Swiss Basics skyddande hudvårdsprodukter vårdar huden med en långvarig effekt och bevarar dess viktiga funktioner.

Body Moist från Swiss Basics

I Swiss Basics vårdande sortiment är Body Moist en viktig produkt som vårdar huden efter duschen. Body Moist strävar efter att vårda huden och efterlämnar en silkeslen känsla. Huden förblir

 • ljuvligt mjuk
 • bevarar sin spänst och
 • lagrar mycket fukt tack vare den vårdande krämen.

Swiss Basics hudvårdsprodukter tillför huden E-vitamin, B5-vitamin och mineraler. I detta sammanhang spelar naturens krafter en viktig roll för Swiss Basics. För från den så omtyckta ängskrassen, känd för sina välgörande effekter, utvinns ängskrassefröolja. Denna olja återfuktar hudskikten intensivt med en långvarig effekt. Swiss Basics kräm tränger djupt ner i hudskikten där mycket fukt kan lagras. Detta bidrar till att ge huden en ännu fräschare look.

Shower Gel från Swiss Basics

Duschandet är ytterligare ett område som kan vara kritiskt för huden. För de ämnen huden utsätts för under duschen kan ofta beröva den både mycket fukt och hudfett. Detta i sin tur resulterar även i att de nyttiga bakterier som lever på huden också försvinner. Kvar blir en uttorkad hud som kan vara irriterad och klias. Men de båda duschvårdsprodukterna från Swiss Basics strävar istället efter att skydda huden just i detta avseende. De vårdande artiklarna är synnerligen hudvänliga och övertygar med ett milt pH-värde. Detta är mindre belastande för kroppen samtidigt som huden rengörs intensivt. Därför lämpar sig dessa produkter från Swiss Basics extra bra även för känslig och överkänslig hud. Swiss Basics produkter är skonsamt effektiva eftersom de består av icke-irriterande och milda ingredienser som exempelvis

 • bisabolol,
 • provitamin B5,
 • mineraler och
 • kamomillextrakt.

På så vis skämmer de utsökta hudvårdsprodukterna från Swiss Basics bort huden med många värdefulla vegetabiliska ämnen. Ingredienserna ger en len känsla och behaglig helhetsupplevelse. För att motverka risken för uttorkning är en hög grad av återfuktning synnerligen viktigt för huden just när man duschar. Men duschen ska förstås även vara ett rent nöje. Dessutom är det även möjligt att vårda huden ordentligt i samband med duschen.

Swiss Basics koncept

Swiss Basics är en enkel vårdande serie avsedd för kroppsvård. Två olika duschgeler kan kombineras med en fuktkräm. Med hjälp av dessa kan Swiss Basics utifrån tillföra huden många av de ämnen den behöver med hjälp av otaliga mineraler, vitaminer och växtextrakt. Dessa ämnen tränger ner djupt under hudens yta och vårdar denna. Detta utan att störa hudens naturliga balans. Swiss Basics vårdande produkter har dessutom en synnerligen diskret stilren look. Artiklarna är utpräglat enkelt utformade i vitt eller blått. Här handlar det om vanliga flaskor i ljus färg med text. Enkla linjer och en diskret logotyptext drar inte uppmärksamheten till sig. Därför smälter Swiss Basics produkter diskret in i alla badrum. Produktens effekt är betydligt viktigare och det är den som tydligt står i förgrunden.