Parfymer från Strenesse

Strenesse är inte bara ett börsnoterat företag. Det är också ett bevis på att det även i Tysklan… Ta reda på mer
1
5/5 baserat på alla kundbetyg

Strenesse Parfymer

De ädlaste dofterna från Tyskland

Strenesse är inte bara ett börsnoterat företag. Det är också ett bevis på att det även i Tyskland skapas ädla damparfymer som är internationellt välkända. När företaget grundades 1949 var det ingen som tänkte på parfym. Efter kriget var det mycket viktigare med kläder. Efter bara tio år hade familjen gjort sig ett namn när det gällde kappor och damdräkter. Det var inte förrän Gabriele Strehle klev in i företag 1975 som Strenesse startade en ny inriktning, även om man fortsatte att vara sin egen linje trogen. Parfym, makeup, smycken, mode för unga, accessoarer och en succé som ekar från Tokio till New York, från Berlin till London och Paris visar att man gjorde rätt. Gabriele Strehle står inte bara bakom den internationella framgången, utan också bakom den populära parfymlinjen. Alla damdofter från Strenesse utmärker sig genom enkla kompositioner. Mindre är mer är något man håller hårt på inom företaget. Alla parfymer bär samma namn som sina huvudkomponenter, vilket gör att det är enkelt att hitta rätt damdoft.
Visste du redan Innehåll

Strenesse-parfymer i Parfumdreams onlinebutik

Gabriele Strehles trendiga utstrålning återspeglas även i doften. För väldoftande parfymer med en skir charm och ovanliga accenter bidrar med en välkommen omväxling i vardagen. Självsäkerhet och en fläkt av frihet tycks ibland känneteckna det som Strenesse-parfymen uttrycker. Den har en originell framtoning och sprider sin alldeles egna charm. Annars har Strenesse-parfymen en enkel stil och övertygar främst genom de egna nyanserna. Samtidigt representerar Strenesse-parfymen elegans och en viss lätthet. Det lilla sortimentet avrundas dessutom med en kroppslotion och en duschgel.

Strenesses herrparfymer

Strenesse imponerar inte bara med sitt mode, utan även med sina dofter. Sortimentet rymmer inte bara väldoftande parfymer för kvinnor utan definitivt även för män. Männen vill i lika hög grad som kvinnor fullända sin stil med en eau-de-toilette-spray. I toppnoten hos Strenesse-parfymen hittar vi spännande och exotiska kryddnoter. Toppnoten avrundas med peruanskt pepparträd, asiatisk ingefära och uppfriskande bergamott. I bakgrunden svävar en orientalisk doft av sällsynt elemiharts. Mellannoten rymmer dessutom flera andra dofter som exempelvis moget äpple, skira blomdofter och en lätt fruktighet. I den länge kvardröjande basnoten består Strenesse-parfymen av en nypa grön mossa, milt cederträ, ambra och mysk. Sammantaget ger detta doften en fräsch, mjuk men ändå distinkt maskulin framtoning. Strenesse-parfymen har också en sportig karaktär i likhet med många av modetrenderna från detta populära märke.

Strenesses damparfymer

Strenesses damsortiment rymmer en behagligt skön kroppslotion, en duschgel och en underbar damdoft som fått sin formgivning av Ursula Wandel. Produkterna är skapade för att övertyga med fruktiga noter och mjuka blomdofter. De har en lika fräsch som sötaktig karaktär. Strenesse-parfymen är en fruktig upplevelse med en förförisk toppnot som innehåller päron, lime och rosépeppar. Lika fulla av charm är den underliggande mellannoten respektive basnoten. Mellannoten doftar distinkt fruktigt och samtidigt blommigt. Svarta vinbär, magnolia, näckros och vit persika dröjer sig kvar längre än toppnoten. Basnoten är klassisk med populära inslag av ambra, sandelträ och ceder. Strenesse-parfymen har en sötaktig och medvetet kvinnlig stil. Även kroppslotionen och duschgelen orienterar sig i linje med dessa mjuka doftnyanser. På så sätt innehåller sortimentet perfekt avstämda doftkompositioner gör dem mycket användbara på alla områden i den moderna kvinnans vardag.

Strenesses koncept

En dam- eller herrparfym från Strenesse erbjuder användaren en mjuk not med olika nyanser. Dofternas och produkternas exteriör är genomgående stilrent enkel och inte avsedd att stå i förgrunden. Betydligt viktigare är innehållet: de högkvalitativa kompositionerna som utgör en förening av flera olika dofter. Lotion och duschgel vårdar huden och skyddar genom starkt återfuktande egenskaper. På så vis är det inte bara den ljuvliga doften som skänker ett härligt välbefinnande, utan till det bidrar även den mjuka konsistensen och verksamma ämnena. Huden känns ljuvligt skön när du har använt dessa produkter. Den eleganta Strenesse-parfymen har en lika vacker som hemlighetsfull framtoning. Detta är en doft med en helt egen charm och som riktar sig till mer äventyrliga människor. Doften präglas av glädje och en obesvärad munterhet. Det gör att den fungerar perfekt till många olika modetrender. Den är enkel men ändå effektfull, med en ungdomlig not. Likt modet för New York, Tokyo, Paris, Berlin eller London, så strävar även denna doft mot fjärran mål. Den kompletterar det populära märkets underbara makeup, accessoarer och smycken. Oavsett om det gäller män eller kvinnor erbjuder Strenesse flera exklusiva och inspirerande kompositioner som berikar och förhöjer den egna personliga stilen. Diskreta accenter skapar ett ljuvligt koncept och talar sitt eget språk. Strenesse-parfymen bjuder ofta på en resa ut i vida världen. Med vissa dofter vill man appellera till upptäckarna och med andra dofter även till äventyrarna.