parfumdreams summer essentials

Sommar, sol, solsken. Våra rekommenderade produkter för årets bästa tid!

Avkoppling, långa dagar på stranden och känslan av frihet. Det är det vi längtar efter mest i sommar. Ledorden är att göra det bästa av varje situation. Låt dig inspireras av våra rekommenderade produkter för att skapa en felfri glow under årets varmaste tid och ett friskt hår med subtil styling som ser naturligt ut. Betona sommarlooken med de senaste doftkompositionerna! Med våra produktfavoriter kommer du att känna dig på topp i sommar.

Lätta dofter för honom

Få uppmärksamhet med lätta doftkreationer. Betona din unika stil med sommarens fräscha accenter.

Sommarparfymer för henne

Vi har fruktigt söta, citrusfräscha och blommiga doftnoter som väntar på att användas av dig sommaren lång.

Våra rekommendationer i sommar

Solvård

I vår solskyddsguide hittar du allt om hur du ska skydda huden och håret mot solen och får tips om vårdande after sun- och brun utan sol-produkter:

Travel Essentials

Är sommarsemestern bokad? Vi har sammanställt en reseguide åt dig med tips om vilka basprodukter du ska ta med på resan.

Vårt urval för sommarenLjuvligt doftande parfymer, vitaliserande hudvård och fräsch makeup för en perfekt sommar

Sommaren är här, temperaturen stiger, men du har inte hittat rätt sommarprodukter till din vardag eller den hett efterlängtade badutflykten än? Parfumdreams erbjuder en hel rad utvalda hudvårds- och makeup-produkter som passar perfekt på sommaren: fräsch parfym, somrig makeup, vårdande solskydd och effektiv brun utan sol – hos parfumdreams.se finns något för alla som letar efter den perfekta sommarprodukten.

Sommardofter: Parfym för honom och henne

Lagom till sommaren är det många som längtar efter en ny parfym som passar årstiden och betonar dess karaktär och känsla, både kvinnor och män. Kvinnor väljer ofta söta, blommiga, fräscha eller pudriga dofter, medan män letar efter eleganta, sportiga parfymer med lite kärvare örttoner. Parfumdreams erbjuder ett stort urval Eau de Parfums och Eau de Toilettes från olika toppmärken som Dolce & Gabbana, Calvin Klein och Marc Jacobs, dofter som är som gjorda att användas under varma sommardagar. Vissa av dessa ljuvliga sommardofter hittar du dessutom bara i en exklusiv summer edition hos parfumdreams.

Brun utan sol, bronzer, solskydd och makeup för en fulländad sommarlook

Om du vill ge huden en solkysst lyster, men sommarsemestern inte är i sikte än, lönar det sig att ta en titt på brun utan sol-krämerna och bronzingpudren ur den senaste sommarkollektionen. Och du som önskar dig en fräsch sommarmakeup ska definitivt gå in på vårt makeupsortiments summer edition-sidor. Sist men inte minst är det viktigt att investera i ett bra solskydd som skyddar dig under de heta sommarmånaderna. Oavsett om du är på jakt efter en sprudlande dam- eller herrdoft, vårdande solskyddsprodukter eller en somrig makeup-produkt: parfumdreams har allt du behöver för att känna dig fräsch i sommar!