Sommar

Kosmetika i sommar!

Vi har samlat de senaste skönhetsprodukterna för sommaren

så att du får bästa tänkbara start på årstiden. Låt dig inspireras av sommarens bästa parfymer; hos oss hittar du både blomdofter och parfymer med exotiska ingredienser. Sommaren innebär ju inte bara att vi ofta byter parfym, utan även klädstil. Om du inte har hittat rätt makeup till sommarkläderna än, bör du definitivt ta en titt på vårt stora urval sommarprodukter. I sommar är det dessutom optimal vård av ben och fötter som gäller! I sommarens skönhets-must haves ingår därför självklart produkter som en Foot Smoothing Balm eller en fotlotion. Sol och bad kan vara tuffa mot håret, så glöm inte hårvården i sommar. Du hittar ett urval av sommararens nyaste hårvårdprodukter på den här sidan. Sedan väljer du bara ett solskydd som passar din hud och du är redo att möta sommaren.

Mycket nöje med shoppingen! Lägg bara dina valda produkter i varukorgen och gå till kassan när du är klar. Vi önskar dig en härlig sommar!

Dofter

Upptäck nu

Solvård

Upptäck nu

Uppfriskande vård

Upptäck nu

Sommarmakeup

Upptäck nu
Heta sommarprodukterLjuvligt doftande parfymer, vitaliserande hudvård och fräsch makeup för en perfekt sommar

Sommaren är här, temperaturen stiger, men du har inte hittat rätt sommarprodukter till din vardag eller den hett efterlängtade badutflykten än? Parfumdreams erbjuder en hel rad utvalda hudvårds- och makeup-produkter som passar perfekt på sommaren: fräsch parfym, somrig makeup, vårdande solskydd och effektiv brun utan sol – hos parfumdreams.se finns något för alla som letar efter den perfekta sommarprodukten.

Sommardofter: Parfym för honom och henne

Lagom till sommaren är det många som längtar efter en ny parfym som passar årstiden och betonar dess karaktär och känsla, både kvinnor och män. Kvinnor väljer ofta söta, blommiga, fräscha eller pudriga dofter, medan män letar efter eleganta, sportiga parfymer med lite kärvare örttoner. Parfumdreams erbjuder ett stort urval Eau de Parfums och Eau de Toilettes från olika toppmärken som Dolce & Gabbana, Calvin Klein och Marc Jacobs, dofter som är som gjorda att användas under varma sommardagar. Vissa av dessa ljuvliga sommardofter hittar du dessutom bara i en exklusiv summer edition hos parfumdreams.

Brun utan sol, bronzer, solskydd och makeup för en fulländad sommarlook

Om du vill ge huden en solkysst lyster, men sommarsemestern inte är i sikte än, lönar det sig att ta en titt på brun utan sol-krämerna och bronzingpudren ur den senaste sommarkollektionen. Och du som önskar dig en fräsch sommarmakeup ska definitivt gå in på vårt makeupsortiments summer edition-sidor. Sist men inte minst är det viktigt att investera i ett bra solskydd som skyddar dig under de heta sommarmånaderna. Oavsett om du är på jakt efter en sprudlande dam- eller herrdoft, vårdande solskyddsprodukter eller en somrig makeup-produkt: parfumdreams har allt du behöver för att känna dig fräsch i sommar!