Hudvård från Shiluba

Shiluba erbjuder exklusiva hudvårdsprodukter för känsliga, normala och krävande hudtyper och passar … Ta reda på mer

Shiluba Hudvård

Shiluba erbjuder exklusiva hudvårdsprodukter för känsliga, normala och krävande hudtyper och passar därför ypperligt till kvinnor med mogen hud. Sammansättningarna i de olika hudvårdsserierna innehåller högkvalitativa beståndsdelar såsom kaviar- och hirsextrakt samt olika vitaminer, proteiner, fytosteroler, lecitin, mineralämnen och aminosyror. Koncentrationen av verksamma ämnen förebygger hudens åldrande samtidigt som huden repareras och vårdas på ett unikt och intensivt sätt.

Hudvårdsprodukter från Shiluba bekämpar hudens åldrande med kaviarextrakt

En av huvudorsakerna till att huden åldras är förlusten av fukt och hudens avtagande förmåga att binda fukt. Förlusten av fukt gör att huden förlorar sin elasticitet. Följden blir att det bildas små rynkor och linjer. Hudens naturliga immunsystem skadas. Den nya hudvårdsserien Shiluba Kaviar Vital har tagits fram för att bekämpa orsakerna till hudens åldrande. Förlusten av hyaluronsyra i hudens bindväv kompenseras med kaviarextrakt. Produktserien består av en ögonkräm, en dag- och nattkräm samt ett specialutvecklat Vital Serum. Alla produkter i serien Kaviar Vital kan kombineras med varandra och passar utmärkt att användas i den dagliga hudvården.

Visste du redan Innehåll

Shiluba i Perfumdreams onlinebutik

Anti-age är ett viktigt tema. Därför har Shiluba specialinriktat sig på detta område och på att hitta verksamma ämnen som intensivvårdar hyn. För alla vanliga hudtyper, som normal, känslig, torr och krävande hy, finns det effektiva vårdande komplex som utvecklas och är verksamma i de övre hudskikten. På så vis kan vårdande preparat genom att

 • göra hyn slätare,
 • återfukta den,
 • göra ytan spänstigare
 • och släta ut rynkorna

förbättra utseendet på hyn. En regelbunden optimalt åldersanpassad hudvård bör alltid användas för att huden ska behålla sitt fina utseende på sikt. För huden hos 20-, 30-, 40-åringar och för huden hos personer över 50 gäller att en viss typ av verksamma ämnen har bäst effekt och senare även kan komma att bli viktiga. En vårdande produkt från Shiluba kan ha en intensiv effekt på användaren och på endast några veckor bidra till en finare hy. Shiluba erbjuder en rad olika vårdande krämer som skämmer bort huden.

Shilubas vårdande produkter för ung hy

Behoven hos hyn på en ung person är inte lika intensiva jämfört med hyn på en äldre person. Men samtidigt är det så att man redan som ung lägger grunden till en vacker hy. Här är det viktigt att se till att återfukta huden ordentligt samtidigt som man håller den så ren som möjligt. Smuts på huden ska avlägsnas så omsorgsfullt som möjligt för att låta porerna andas ordentligt. Shilubas sortiment innehåller attraktiva vårdande hudprodukter som riktar sig till kvinnor runt 30–40 år, produkter avsedda att motverka uppkomsten de första fina linjerna och små rynkorna. Shilubas utslätande intensivserum är en produkt inriktad på behoven hos hyn på kvinnor från 35+. Även hyn hos yngre kvinnor bör ha en lika fräsch och strålande lyster. För detta ändamål är det rekommendabelt att använda en vårdande dag- respektive nattkräm. Från Shiluba får huden extrakt från

 • kaviar,
 • hirs och
 • hyaluronsyra

vilket bidrar med många viktiga verksamma ämnen som underhåller de yttre hudskikten optimalt. Shiluba passar dock framförallt extra bra för äldre hy, för att göra den slätare och förbättra dess utseende.  

Shilubas vårdande produkter för äldre hy

En viktig serie av vårdande produkter från Shiluba heter Best-Age System Kaviar Vital. Denna är inriktad på den något äldre hyn. En del av sin ungdomlighet kan hyn få tillbaka genom regelbunden tillförsel av viktiga ämnen. Shilubas verksamma ämnen

 • slätar ut de första rynkorna
 • gör hyn fastare
 • och återfuktar den vilket ger en hy som ser fräsch ut.

Redan efter en kort tids användning av en vårdande produkt från Shiluba ser hyn ungdomligare ut. Man kan uppnå resultat genom att vårda huden med

 • en vitaliserande dagkräm
 • en regenererande nattkräm
 • ett intensivserum för en slätare hud
 • samt en ögonkräm med samma

effekt. En sådan intensivverkande hudvård tränger in i de övre hudskikten och optimerar vävnadens struktur. Enbart genom att mjukt massera in produkter ökar blodcirkulationen i huden vilket i sig har en positiv effekt på huden och bidrar till att göra den vackrare.

Shilubas koncept

Viktiga verksamma ämnen från kaviar ska uppvisa en idealisk effekt på huden. Shilubas vårdande produkt appliceras i ett tunt skikt, på detta sätt kan en intensivare effekt uppnås. Krämen resulterar i en optimal effekt på hudskikten och därför utlovar den en tydligt synbar effekt framförallt för äldre kvinnor. Shiluba erbjuder en mängd olika vårdande produkter som bidrar till att ge hyn en strålande lyster. Med hjälp av kaviar- och hirsextrakt uppnår Shiluba en skyddseffekt mot UV-strålning och mot påsar under ögonen. Framförallt hyaluronsyra uppvisar synbara effekter på detta område. Denna bindvävskomponent tas upp och omsätts direkt i huden. Därför kan man redan efter en kortare tids användning av detta verksamma ämne se tydliga resultat i form av en slätare hy med mindre rynkor. Vid användning i området runt ögonen och i resten av ansiktet kan hyn på så vis få ett synbart vackrare och mer välvårdat utseende. Den rikhaltiga vårdande produkten reparerar huden och efter en tids användning bidra med tydliga förbättringar av hudstrukturen. Detta bidrar till att främja hudens egna processer och dämpa dess första ålderstecken. Shilubas vårdande artiklar visar vid en enkel och varsam användning prov på en föryngrande och strukturförbättrande effekt.