Royal Shaving

Royal Shaving erbjuder alla raktillbehör som den moderna mannen behöver för en snabb, skonsam och vårdande rakning. Märkets sortiment omfattar diverse pre- och aftershave-produkter som kan användas dels för att förbereda huden inför rakningen, dels för att lugna huden optimalt efter genomförd rakning. Dessa rakvårdsprodukter har skapats speciellt för de lite mer krävande männens behov och kompletteras på ett smart sätt med rakverktyg som inte bara imponerar med sin moderna design, utan också stärker bilden av Royal Shavings förstklassiga kvalitet rent praktiskt.

För att rakningen ska bli en skön ritual

De olika produkterna delas in i rakvård och raktillbehör, men gemensamt för dem alla är den påtagligt höga kvaliteten. Produkterna kan även användas av män som normalt har lite problem med rakningen. Royal Shaving övertygar inte bara med sitt breda produktsortiment, utan även med produkternas höga tolerans. Det idealiska är att låta produkterna komplettera varandra. De gör sig bra ihop även visuellt och blir ett fint blickfång i badrummet. Men självklart kan produkterna även användas separat.
Visste du redan Innehåll

Royal Shaving – lyxkosmetik för män

Den självsäkre mannen värdesätter en vårdad rakning med högkvalitativa produkter. Precis det som Royal Shaving satsar på! Märket erbjuder sin manliga målgrupp ett helt sortiment av rakprodukter för användning både före och efter rakningen. Dessutom säljer Royal Shaving även raktillbehör som borstar och rakhyvlar.

För Royal Shaving stod inte bara själva rakningsprocessen i sig i fokus vid utvecklingen av produktpaletten. Märket förvandlar rakningen till en daglig vårdande ritual för män. Designen på de vårdande produkterna och raktillbehören är mycket tilltalande och samtidigt mycket manlig. De pryder sin plats som äkta blickfång i badrummet. Den exklusiva designen inbjuder till att vårda sig själv i samband med rakningen och unna sig kroppsvård varje dag.

Den eleganta designen på tuber, flaskor och tillbehör från detta märke väcker uppmärksamhet. Royal Shaving vill, vilket redan namnet antyder, rikta sig till krävande män för vilka kropps- och ansiktsvård är viktigt. Därför arbetar Royal Shaving med högkvalitativa ingredienser och har vid utvecklingen av sina olika vårdande produkter lagt mycket omsorg på att även omfatta känslig hud.

För en holistisk rakning: Royal Shaving-produkter

Detta märke erbjuder män ett komplett program för deras behov i samband med rakning. Med de förbehandlande produkterna förbereder man huden optimalt för en vårdande rakning. Men även efter rakningen kan männen räkna med det högkvalitativa vårdande seten från Royal Shaving:

  • aftershave och aftershavebalsam
  • raktvål
  • rakkräm och rakskum

På området raktillbehör kan Royal Shaving erbjuda följande:

rakhyvel och ställ

borste och ställ

rakskål

hyvel

Pre-shaving-produkter från Royal Shaving

Krävande manlig hud behöver ett visst mått av hudvård, inte bara efter rakningen utan även före. Royal Shaving rekommenderar män med känslig hud att förbereda huden för rakningen. Här kan till exempel raktvålen från Royal Shaving vara till nytta. Raktvålen fuktas med vatten tills den börjar löddra och löddret fördelas sedan jämnt över hyn. Tvålen är mycket krämig vilket beror på ingredienser som eukalyptus- och kokosolja. De högkvalitativa ingredienserna säkerställer att huden blir mjuk och att skäggstråna lättare kan skäras av. Dessutom får du en noggrannare rakning med ett slätare resultat. Männen älskar den mjuka hud som användning av Royal Shavings raktvål före rakningen ger.

Vårdande aftershave-produkter från Royal Shaving

Efter en våtrakning är även den tåligaste manliga hud känslig och behöver särskild omsorg. Här är Royal Shavings After Shaving Balm perfekt. Den återfuktar huden och lugnar samtidigt hud om blivit irriterad under rakningen. Dessutom absorberas produkten direkt och efterlämnar ingen fet yta. After Shaving Balm innehåller ingen alkohol vilket gör att även män med känslig hud kan använda denna produkt.

För män som vill känna sig ännu fräschare efter rakningen är märkets aftershave perfekt. Den kan rekommenderas både för normal hud liksom även torr hud eller blandhud. Huden både svalkas och stimuleras av denna vårdande aftershave. En perfekt kickstart på morgonen!

Cool design för rojalistiska män

Designen på raktillbehören från Royal Shaving är „furstlig”. Verktygen ser mycket exklusiva ut och är snygga accessoarer i badrummet. Tillbehöret imponerar med en stilren design och praktisk funktionalitet. Vintagelooken sticker ut och gör rakdonen till något alldeles speciellt. Kombinationen av modernt och vintage är mycket tydlig hos Royal Shavings rakhyvel. Designen är mycket klassisk och tydlig. Mer iögonenfallande är däremot skaftet av vit ädelharts. Detta gör rakhyveln till en mycket exklusiv produkt som dessutom är mycket greppvänlig. En finish av mässing och nickel avrundar den högkvalitativa looken. Tillsammans med det minimalistiska stället ser rakhyveln cool och ledig ut.

Men inte bara tillbehören från Royal Shaving har en cool look som självsäkra och lediga män gillar. Även rakvårdsprodukterna tål att titta närmare på. Aftershavebalsamet i en glasflaska med kromad framsida är också en produkt man gärna ställer fram i badrummet.