Parfym från Roos & Roos

Roos & Roos - mor och dotter är två världar och samtidigt ett universum. De skapar en … Ta reda på mer

Roos & Roos Parfym

Roos & Roos - mor och dotter är två världar och samtidigt ett universum. De skapar en familjehistoria och mycket mer…Sedan år 1976 arbetar Chantal Roos tillsammans med de bästa i branschen. Till dessa hör Yves Saint Laurent, Issey Miyake, Jean Paul Gaultier och Tom Ford. Hon var ansvarig när legendariska dofter som Opium, Kouros, Eau d'Issey och Le Mâle skapades.

Alexandra Roos är en fransk sångerska och kompositör. Musiker med kropp och själ. De två kvinnorna bestämde sig för att slå ihop sina kreativa sidor och skapa en parfymkollektion tillsammans. Så bildades Roos & Roos.

Dear Rose leker med kvinnornas efternamn och står för år av erfarenhet samt mammans passion för dofter och dotterns fria, kreativa sinne. Helt utan ord lyckas fem dofter med att fånga tankar, minnen och unika tillfällen i flaskor. Dear Rose... - en kvinnas historia - början av ett brev till en väninna, - uttrycket av djupa känslor, tankar och speciella upplevelser, - fem dofter och historien om fem kvinnor, fångade i dofter. Fabrice Pellegrin föddes år 1969 i Grasse, Frankrike. Han är en parfymör som föredrar naturliga aromer. Med sin tydliga signatur har han skapat alla fem dofter och gett dem sin egen karaktär. Alla fem dofter säljs i en exklusiv förpackning.