Hudvård, Parfymer och Butik från Playboy

Vackra kvinnor, snabba bilar, lyxvillor ... Vilken man drömmer inte om playboy-livet? Partytime är f… Ta reda på mer
10
5/5 baserat på alla kundbetyg

Playboy Hudvård, Parfymer och Butik

Vackra kvinnor, snabba bilar, lyxvillor ... Vilken man drömmer inte om playboy-livet? Partytime är faktiskt bara en spraydusch bort, för här kommer fyra nya förföriska dofter från kultmärket PLAYBOY: HOLLYWOOD Playboy, MALIBU Playboy, MIAMI Playboy och VEGAS Playboy fångar essensen av en glamorös livsstil i några av världens trendigaste städer – presstoplay
Visste du redan Innehåll

Playboy – ett märke för sig

Märket Playboy har funnits på marknaden i över fem decennier och är känt över hela världen. Det står för kvinnliga lockelser, ännu mer sexappeal och för 50-talets typiska mansdröm: Marilyn Monroe. För det var hon som prydde omslaget på det första numret av Playboy och som även blev den första pinuppan som överhuvudtaget hamnade i på insidan av dörren till männens omklädningsskåp. Playboy föddes och därmed även ett av tidernas mest framgångsrika och samtidigt föraktade märken.

Men det stannade inte vid en tidning för män, den kända Bunny-loggan har marknadsförts världen över i alla tänkbara variationer och går på så vis i uttryckets rätta bemärkelse „in under huden”. Från sexigaparfymdofter till stimulerande duschgeler erbjuder Playboy otaliga doftprodukter och vårdande produkter för både honom och henne. Playboys produkter kan du redan beställa till förmånliga priser i Parfumdreams onlinebutik och ger alla möjlighet att hitta rätt doftupplevelse.

Playboy – tilltalande förpackningar med ovanlighet innehåll

Deodorant, duschgel, parfym – oavsett vilken produkt du behöver för att vårda din kropp kanPlayboy erbjuda en perfekt lösning.  Och dagens Playboy-generation av dofter, duschgeler, aftershave och deosprayer tål verkligen att tittas på vilket de uppseendeväckande förpackningarna bevisar: Hos Playboy har nämligen till och med duschgeltuben en sexig midja och en design med starka signalfärger. Det väcker nyfikenhet på innehållet som när det gäller hudvårdsprodukterna ligger på 100 ml, 150 ml och 250 ml, och finns i flera olika doftriktningar.   

Playboys urval av hudvårdsprodukter är sålunda rätt stort och därför passar möjligheten att söka med filter i Parfumdreams onlinebutik extra bra. Så hittar du till exempel de mest beställda produkterna från märket med bara ett klick:

  • Playboy Malibu
  • VIP Women und VIP Man
  • Playboy Super
  • Playboy Generation
  • Play it Lovely Women Deodorant
  • Play it Sexy und Play it Wild Geschenkesets
  • Playboy Super Man After Shave
  • Playboy London EDT for Men
  • med mera …

Du kan förstås även ställa in filtersökning efter andra kriterier och hitta produkter med de bästa omdömena eller lägsta priserna alternativt välja att bara visa nyheterna.

Playboy: så tycker kunderna

Utöver de otaliga parfymerna och EDT (eau-de-toilette) samt natural-sprayernaär framförallt duschgelerna för män och kvinnor otroligt populära. En av dessa populära duschgeler är Glam & Rich från VIP Women, som av våra Parfumdreams-kunder beskrivs som en „fantastisk och feminin doft”, som „känns mycket skön på huden” och vars „krämiga skum inte torkar ut huden”. Även många av de andra vårdande produkterna från Playboy får liknande omdömen av användarna och det gäller inte bara damartiklarna, utan även duschgeler, aftershave och parfymer för honom:

Utdrag ur kundomdömena:

 

„Fantastisk duschgel, det doftar gott om huden riktigt länge efter”

„helt enkelt toppen”

„Har lagt en till beställning.

Helt enkelt en mycket feminin doft”

 

  „Förföriska noter, jag älskar denna doft!”

 

Otroligt skön duschgel

med en härlig doft„

 

Även du kan publicera omdömen online efter att ha köpt och använt någon av de vårdande produkterna. På så vis hjälper du vår kundcommunity att välja när de handlar hos oss. För att lämna ett omdöme loggar du bara in med dina kundinloggningsuppgifter och sedan kan du skriva vad du tycker om den köpta produkten.

Eftertraktade märkesprodukter till förmånliga priser

Trots att Playboy är ett internationellt känt märke, lägger företaget stor vikt vid att kunna erbjuda Playboy-produkter för alla plånböcker. Till exempel är parfymerna, eau-de-toilette-sprayerna och duschgelerna ingalunda dyra – och detta trots en enastående kvalitet vilket återspeglas i allt från förpackningen till doftnoten hos varje enskild produkt.

I Parfumdreams onlinebutik kan du köpa en duschgel på 250 ml med start från under 2 EUR. Och även eau-de-toilette-sprayerna kan köpas till ett förmånligt pris online, ja rent generellt kan du köpa alla Playboys vårdande produkter och parfymer till riktigt bra priser. Till detta tillkommer vår presentservice som du kan nyttja gratis samt fri leverans när du beställer för minst 20 EUR – en beställning i vår onlinebutik lönar sig sålunda dubbelt upp.

Testa oss bara och kombinera ditt inköp med en presentbeställning till din käraste – Playboy-produkterna lämpar sig extra väl för detta.