Eftersom mamma förtjänar det bästa

Menu

Parfumdreams

Playboy parfym Förföriska dofter för honom och henne

Den amerikanska tidskriften Playboy är känd för erotiska fotografier i toppklass. Den första tidningen gavs ut 1953 med vågade bilder på Marilyn Monroe. Med hennes förföriska och oslagbara sex appeal blev hon den pin up-girl som inspirerade fantasin hos många män. Tidskriften blev oerhört framgångsrik. Ett imperium växte fram drivet av grundaren Hugh Hefners utsvävande livsstil. Vackra kvinnor, snabba bilar, förnäma fastigheter och exklusiva fester gjorde honom till själva symbolen för Playboy.

Förutom tidskrifterna prydde den berömda Bunny-logotypen även kläder, sängkläder, accessoarer och smycken. Förföriskt doftande Playboy-parfymer lockar med bedårande, fängslande kompositioner. De har högt igenkänningsvärde och ger dig en antydan av erotik. Kosmetikaserien från Playboy består av många olika doft- och hudvårdsprodukter, bland annat duschgel, kroppsmist, deodorant och aftershave-lotion.

Eau de Toilette från Playboy: En förförisk doft

Märket Playboy står som inga andra för parfym som förför med en diskret, erotisk doft, utan att verka påträngande. Den är inspirerad av jetsetets glamorösa liv med vilda fester, lyxbilar och oanade möjligheter. Playboy-doften för män vänder sig till män som inte känner till konventioner, som står upp för sig själva och ständigt tar nya risker. Dofterna har en uttrycksfull personlighet och består av en mångfasetterad blandning av akvatiskt-fräscha till saftigt-kryddiga kompositioner som återspeglar otämjd passion, manlighet och kraft.

Playboy-parfymerna förenar pudrigt söta noter, blommiga accenter och träiga essenser till en modern kompositon. Nyanser från fruktigt äpple, söt rabarber och lavendel tillsammans med kryddiga noter av bergamott, varma träsorter och rom övertygar med en ovanlig bouquet som får kvinnorna på fall. Härligt maskulina är doftkompositionerna med sensuellt kaschmirträ, bergamott, kryddig kanel och exotisk tonkaböna. Förfinade med kryddigt cederträ, råa läderackord och förförisk vanilj får Playboys Eau de Toilette luften att spraka.

Men även Playboy-dofterna för kvinnor behärskar förförelsens konst. En uppskattad doftkomposition från kultmärket är uppfriskande med svarta vinbär, grön mynta och passionsblomma. En antydan av tonkaböna, patchouli och vit lilja ger parfymen en förförisk not. Den är som skapad för moderna, självmedvetna kvinnor som gärna hyllar sin kvinnlighet.

En antydan av sex appeal sprids av Playboys Eau de Toilette med fruktigt fräscha noter av grapefrukt, mandarin och rosépeppar som stöter på eleganta aromer av osmanthus och lakrits. Basnoten med krämigt varma accenter av sandelträ, tonkaböna, vanilj och patchouli gör dig till en sann förförerska.

Den förföriska Playboy-doften kompletteras av en bred kosmetikaserie

Det finns många kosmetikaprodukter som passar till Playboy-parfymerna hos parfumdreams. De framhäver din favoritdoft och utvecklar samtidigt sina vårdande egenskaper.

Dofter, deodoranter, aftershave och duschgeler är utformade för att dofta länge. Produkterna kompletterar varandra tack vare ingredienserna som anpassats harmoniskt efter varandra. De kan användas ensamt eller i kombinationer och ger dig en sensuell doft som dröjer sig kvar i minnet.

Köp parfym från Playboy: Det förföriska urvalet hos parfumdreams

Hos parfumdreams hittar du ett stort urval trendiga och klassiska Playboy-parfymer för män och kvinnor. I onlineshopen kan du även beställa delikat doftande duschgeler, en lätt kroppsmist och deodoranter som doftar länge. Männen kan glädja sig åt en uppfriskande aftershave-lotion efter våtrakningen som lugnar och vårdar huden.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

Betalningssätt

KlarnaBankIDBetala direkt.Få först. Betala sen.swishVisaMasterCardMaestroVisaElectronPayPalAmazon Pay

Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube