Nonchalance parfym

Efter drygt 50 år har Nonchalance inte förlorat något av sin elegans och tidlöshet. Skönhet är helt … Ta reda på mer
24
5/5 baserat på alla kundbetyg

Nonchalance Hudvård och Parfymer

Efter drygt 50 år har Nonchalance inte förlorat något av sin elegans och tidlöshet. Skönhet är helt enkelt inget som går ur tiden. Allt som den moderna kvinnan förkroppsligar framhävs av utstrålningen i Nonchalance. Doften understryker kvinnans vårdade självsäkerhet och positiva livskänsla och hon går suveränt och lugnt sin egen väg. NONCHALANCE fascinerar genom sin ovanliga sammansättning av fina doftnyanser, som binder samman en blommig harmoni med en fräsch naturlighet. Med Nonchalance är varje kvinna behagligt insvept under varje minut på dagen och i varje situation.
Visste du redan Innehåll

Nonchalance – ett märke präglat av klassisk extravagans

Den moderna doftklassikern Nonchalance har i många år förtrollat världen med en tidlös elegans och skönhet som passar alla kvinnor. I mer än 55 år har Nonchalance stått för en positiv livsinställning och feminin självständighet på ett sätt som skiljer sig från alla andra märken i branschen. Denna doft tar bildligt uttryckt kvinnan i handen och gör henne sällskap på livets resa. Med Nonchalance är du alltid insvept i en vårdande, skir och elegant doft.

Nonchalances doftnyanser och deras effekter

Tittar vi närmare på denna doftklassiker och luktar lite på Nonchalance-parfymen, gör den klassiskt blommiga kompositionen hos toppnoten, mellannoten och basnoten intryck direkt. I denna damdoft förenas toppnotens citron, koriander och rosor med mellannotens jasmin, iris, apelsinblommor och viol. Denna fräscha blombukett möter sedan basnotens vanilj, ambra och sandelträ. Nonchalance är en extravagant doftkomposition som i många år varit en institution inom parfymernas värld.

Om vi översätter Nonchalance till svenska, kan man likställa märket med synonymer som „sorglöshet” och „tidlöshet”– vilket är exakt de egenskaper du associerar till direkt när du för första gången upplever Nonchalances distinkta, uppfriskande och lätta formspråk.

Nonchalance – ett brett sortiment av vårdande produkter och parfymer

Nonchalance-sortiment omfattar allt från eau-de-parfumer, eau-de-toiletter, deodoranter till diskret uppfriskande sprayer och duschgeler. Alla vårdande produkter i kollektionen går i den karaktäristiska blå färgen kombinerat med vita accenter vilket bidrar till att ge Nonchalance den omisskännliga look som klassikern har haft i åratal. När det gäller Nonchalances framtoning, är det vikkartongen och de särpräglade blå nyanserna som parfymörer och kritiker nämner. Denna framtoning har en uppfriskande utstrålning på alla kvinnor och övertygar på flera nivåer. Nonchalance-flaskan har en karaktäristisk och unik form som övertygar med hjälp av en sensuellt feminina kurvor elegant krönt av en stramt hållen kork med raka linjer. Nonchalance garanterar alla kvinnor en tidlös framtoning.

Nonchalance förtrollar med exklusiva dofter

Vad sägs om en silkeslen parfymerad tvål från Nonchalance? Den exklusiva tvålen på 150 g ligger i en vikkartong och utlovar utöver den stimulerande effekten även att återfukta huden för att motverka den fuktförlust som huden utsätts för hela tiden. Milt och skonsamt vårdar du huden med de exklusiva doftnyanserna från Nonchalance.

Beroende på sammanställning och kollektion har du möjlighet att köpa presentset från Nonchalance. Dessa kan innehålla följande produkter:

  • Shower Gel,
  • parfym,
  • dofter och deodorant,
  • kroppslotion eller
  • deodorant och aerosolspray.

En sak har alla dessa vårdande produkter gemensamt: Nonchalance satsar på en tidlös doftklassiker, som garanterar oförglömliga doftupplevelser i paritet med stilikoner som Armani, Hugo, Jean Paul Gaultier och Paco Rabanne. Framförallt under de varma sommarmånaderna erbjuder Nonchalance sin antiperspirantdoftklassiker, vars effekt är både tidlös och modern. Svettporernas produktion motverkas med hjälp av specifika ingredienser. Den klassiska och diskreta flaskan på 200 ml har ett behändigt format som ryms i alla handväskor. Lätt att ta med blir den räddaren i nöden i alla sammanhang.

Nonchalance – feminint vårdande och rekreerande för alla sinnen

Direkt efter den rekreerande duschen rekommenderar vi att du smörjer in huden med Nonchalances kroppslotion. Den är en mycket rikhaltig och återfuktande kräm som skyddar huden från uttorkning. Efteråt känns det som att du kan förnimma ett svagt skimmer av dess klassiska doft på din hud. På ett nästan unikt sätt behärskar Nonchalance till fulländning konsten att med en elegant diskret doft erövra alla kvinnors hjärtan.

Detta oavsett om det handlar om eau-de-parfum eller natural spray: Nonchalance kan erövra ditt hjärta direkt redan vid er första „dejt”– inte minst tack vare märkets rikhaltiga palett av olika vårdande produkter och parfymer. Helt rätt när du vill uppnå en elegant och stilsäker framtoning som övertygar i alla lägen. Nonchalance ger dig den erforderliga säkerheten och självförtroendet som krävs för att göra ett gott intryck i dagens värld.