Nivea

242
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Nivea: Varumärket världen vänder sig till för pålitlig hudvård

När det handlar om hud- och kroppsvård finns det nästan inget annat märke som har lika högt förtroende bland kunderna och är av lika hög kvalitet som Nivea. År 2021 röstade europeiska konsumenter ännu en gång fram Nivea som det mest betrodda varumärket och varumärket är fortfarande ett av Tysklands mest köpta hudvårdsmärken. Som ett ”varumärke för alla” har Nivea övertygat med sin kräm i över 100 år och med tiden har nya produkter tillkommit. Nivea lanserade till exempel den första flytande krämen 1963, vilket revolutionerade kosmetikaindustrin. De första Nivea-deodoranterna 1991 satte också nya måttstockar för deodoranters effektivitet.

Nivea-produkter för hela familjen: Så mångsidigt är utbudet

Oavsett om det rör sig om babyvårdsprodukter eller krämer för mogen hud har Niveas produkter potential att användas genom hela livet. När du köper Nivea innebär det att du väljer ett traditionellt märke som kan tillgodose alla dina behov av kroppsvårdsprodukter. De första produkterna Nivea skapade var hand- och ansiktsvårdsprodukter. Även inom solskydd var Nivea en av pionjärerna som redan på 1930-talet tog fram en kräm som skyddade mot UV-strålning.

Nivea för män står idag för okomplicerade produkter som vårdar huden. Varumärket har även mycket bra produkter för kvinnor, exempelvis schampon anpassade till olika hårtyper eller ansiktskrämer för olika slags hy. Varumärket för även produkter anpassade till barn, tonåringar och äldre.

Vad är det som utmärker produkter från Nivea?

Nivea står för trygghet, vård och närhet och känns igen på sin karaktäristiska blå färg. För många är Nivea en pålitlig följeslagare genom hela livet och det finns nästan inget hushåll utan minst en Nivea-produkt, t.ex. en handkräm, hårspray, solkräm eller duschtvål. Även den karaktäristiska blå krämburken av metall finns i badrumsskåpet hos gammal och ung sedan årtionden. Det som utmärker produkterna är att de är skräddarsydda för hudens specifika egenskaper så att både män och kvinnor, unga som gamla hittar vad de söker i sortimentet. Dessutom har Nivea alltid arbetat med milda dofter, något många tycker om.

Den som köper Nivea väljer ett traditionellt varumärke med lång historia som förknippas med Tyskland på ett sätt som nästan inget annat kosmetikamärke. I Hamburg, Berlin och Zürich finns det till och med Nivea-hus där man inte bara kan köpa produkterna utan även får reda på mer om varumärkets historia. Där kan man till och med få behandlingar med Nivea-produkter.

Köp Nivea hos parfumdreams och dra nytta av det stora utbudet

parfumdreams för en stor del av Niveas produktutbud. När du köper Nivea-produkter är du dessutom snäll mot plånboken – många av Niveas produkter kostar bara några kronor. Tack vare Nivea har alla råd med hud- och kroppsvård, utan att behöva tumma på kvaliteten.