Parfym från Nikos

1985 började den stora och ännu ihållande framgångssagan för varumärket Nikos med en kollektion unde… Ta reda på mer

Nikos Parfym

1985 började den stora och ännu ihållande framgångssagan för varumärket Nikos med en kollektion underkläder för män. Numera kompletteras de omtyckta underkläderna och badkläderna från det världsberömda märket Nikos med en smyckeskollektion av hög kvalitet samt av alldeles speciella parfymkreationer som förtrollar sinnena.

Visste du redan Innehåll

Nikos imponerar med mystisk maskulin parfym

För flertalet män är Nikos framförallt känd som ett karakteristiskt märke för herrunderkläder och -accessoarer. Men utvecklarna och de kreativa personerna bakom Nikos utmärkte sig först genom en egen doft. Den framgångsrika herrdoften Nikos Sculpture Homme, som lanserades 1995, står för den dagens självsäkra man och för en Medelhavstolkning av den manliga doftvärlden. I detta doftvatten förenas klassisk elegans med sportig lätthet vilket garanterar en oöverträffad doftupplevelse i alla sammanhang.

Nikos presenterar underkläder, accessoarer & herrdofter

Rötterna och det dyrbara hos detta doftvatten har parfymören sökt efter i Grekland. Eau-de-toiletten har därför fått det passande namnet Nikos Sculpture Homme och den utgör en modern doftsammansättning samtidigt som den är en tolkning av den klassiska mannens ursprung. Det är framförallt den självsäkra och manliga karaktären som ger denna Nikos-doft dess omisskännliga framtoning. På ett omisskännligt sätt tycks både kropp och själ ha förkroppsligats i form av ett unikt doftvatten. Det första som når näsans receptorer är apelsinblommornas fräschör i toppnoten. Därefter följer de maskulina mellannoterna av cederträ som ger doften dess omisskännliga karaktär. Accenten av cederträ förenas harmoniskt med tonkabönorna i basnoten. Ur dessa tre nivåer mejslas en sensuellt maskulin skulptur ut som bidrar till att ge alla män ökat självförtroende och uttrycksfullhet.

Manliga doftnyanser i kristallklar flaska

Den kristallklara flaskans strama design med raka linjer imponerar. Så har det grekiska havet slipat denna parfym och gett flaskan dess egna unika form. Vem kan i denna stund undgå att associera till den oförglömliga anblicken av den grekiska kusten? Nikos säljer denna parfym i flaskor på 30 ml, 50 ml och 100 ml.

Och faktiskt påminner denna flaska om en antik skulptur vars detaljer förmedlar myterna om antikens gudar och sällsamheter. Sedan 1995 är Nikos Homme Sculpture en av de mest efterfrågade herrparfymerna på marknaden. Så blev märket 1985 internationellt känt genom sina maskulina och sportiga liksom även klassiska herrunderkläder.

Tio år räckte för att samla på sig tillräckligt med erfarenhet och skapa en kryddig och omisskännlig doft som inte bara skulle komma att tilltala doftsinnet hos alla män världen över. Oavsett om det gäller eau-de-parfum eller eau-de-toilette: Den blommigt ljuva toppnoten övertygar med en överraskande varaktighet, som bidrar till att ge dig nytt självförtroende och en elegant framtoning.

Nicos Sculture Hommes ursprung

Nikos har fortfarande sitt säte i Grekland och är alltjämt lika engagerad när det gäller att bevara hemlandets klassiska skulpturer och kulturskatter. Genom sitt doftvatten har Nikos inte bara lyckats föra ut berättelsen om de imponerande och historiska byggnadsverken utan även myterna och historien bakom antika skulpturerna. För nog tycker väl även du att man hos denna herrparfym kan förnimma en fläkt av grekisk mytologi? Med detta doftvatten ger Nikos alla män ett löfte om enastående effekt och det efter bara ett par droppar, en effekt som de därefter aldrig kan tänka sig att vara utan.

Varaktig: effekten hos Nikos Sculpture Homme

Applicera Nikos Sculputre Homme på doftpunkterna i nacken, på halsen, på handlederna och bakom öronen. När en elegant parfym appliceras på dessa ställen kan den utvecklas optimalt, eftersom det är här som huden värms upp allra snabbast. Parfymörer avråder från att applicera eleganta doftvatten direkt på textiler respektive kläder eftersom det inte bara innebär att de enskilda doftnyanserna försämras utan att hela doften får en helt annan karaktär.

Applicera därför Nikos Sculpture Homme på rätt ställe beroende på tillfälle för att fullända din maskulina framtoning. De olika nyanserna håller i flera timmar och främjar det egna självförtroendet, ger ett kraftfullt och maskulint intryck samtidigt som det framkallar associationer till myternas Grekland. Inte minst den mytiska fantasifiguren i form av ett bevingat lejon, som återfinns på framsidan av denna parfym, öppnar dörrarna till nya världar. Ta hjälp av detta utsökta doftvatten och låt din fantasi och föreställningsförmåga få vingar och svinga sig upp till nya höjder samtidigt som du optimerar din look och din framtoning.