Parfym från Miller Harris

Lyn Harris lever ut sin barndomsdröm sedan över 20 år och arbetar i parfymbranschen. Hon är mycket f… Ta reda på mer

Miller Harris Parfym

Lyn Harris lever ut sin barndomsdröm sedan över 20 år och arbetar i parfymbranschen. Hon är mycket framgångsrik efter att ha slutfört sin utbildning vid en av parfymörernas mest välrenommerade elitskolor. Hon lärde sig hos Robertet i Grasse det traditionella hantverket att tillverka det bästa råmaterialet för att skapa parfymer på klassiskt sätt. I sin lägenhet i London skapade hon sedan ett litet laboratorium där hon arbetade med sina första egna kreationer av naturliga råvaror.

Lyn Harris grundade sitt eget företag år 2000, vilket döptes efter hennes far. Där får hon utlopp för sin kreativitet och experimentlusta. Hon utvecklade en sann parfymörs fina instinkt och förenar de finaste råmaterialen och doftämnena. I dag räknas Miller Harris som en av de innovativa, levande och moderna kreationer, och det är ingen slump att det anses vara ett av de lyxigaste parfymhusen.

Hennes kärlek och passion för dofter och aromer har präglat hela hennes liv och hon låter oss ta del av den genom sina kreationer. Dessa unika doftkompositioner berikar även vårt liv och får oss att känna oss mer positiva. Det lovar Lyn Harris oss.

Lyn Harris handgjorda produkter följer årstiderna, särskilda tillfällen och stämningar som en garderob. De kan ändras och kombineras. Stor vikt läggs vid flaskorna och förpackningarna som är tillverkade för hand, av exklusiva material. Varje produkt har en bild av en solros, tagen från ett botaniskt lexikon från 1700- talet. Teckningen fästs för hand och bränns sedan. Detta traditionella gör varje flaska till ett unikt och exklusivt konstverk.

Visste du redan Innehåll

Märket Miller Harrisnaturliga dofter för självsäkra användare

Miller Harris? Aldrig hört talas om märket? Då är det hög tid att uppdatera dig på området dofter och parfymer, för Miller Harris är ett mycket trendigt märke som kommer att erövra ditt hjärta (eller snarare din näsa) med storm!

Gör en doftresa med Miller Harris

Märkets grundare Lyn Harris är en entusiastisk globetrotter. Och detta återspeglas även i hennes dofter som är skapelser inspirerade av allt från havet till bergen eller den egna täppan. Miller Harris tar dig med på en liten doftresa världen runt. Lyn Harris egen resa fram till grundandet av märket „Miller Harris” och därmed uppfyllandet av en dröm hon länge haft, började i Frankrike (ja, var annars). Till syvende och sist är ju Frankrike väldoftens vagga och hemland för de mest framstående näsorna i branschen.

Lyn Harris tillbringade fem år i Paris för att lära sig av de allra bästa hur man skapar eleganta, tidlösa och förstklassiga parfymer av högsta kvalitet. Därefter styrde hon kosan till Grasse i södra Frankrike, en by som ända sedan medeltiden har betraktats som parfymens vagga. Inte så konstigt med tanke på att man här i Provence hittar de allra finaste dofterna direkt utanför farstutrappen. Här frodas lavendel, apelsiner och rosor och levererar mängder med råmaterial till tillverkningen av naturliga och förstklassiga parfymer av högsta kvalitet.

Miller Harris-Parfums: Från Frankrike till London och sedan vidare till din hud!

Men tillbaka till Lyn: Tiden hos Robertet i Grasse, ett märke som anses vara en av de ledande tillverkarna på området naturliga dofter och parfymer, gav denna engelska modet att lansera sitt eget märke. Miller Harris-Parfums grundas år 2000 i London. Det har bara gått drygt ett och ett halvt decennium sedan dess men märket har redan hunnit etablera sig ordentligt på marknaden. Miller Harris har gjort sig känd för ovanliga parfymer som alltid tillverkas av naturliga råvaror.

Miller Harris-Parfums övertygar med en omisskännlig stil

Oavsett om doften för tanken till en nytvättad kudde som smeker din hud eller markens jordiga doft under skogspromenaden: lägger Miller Harris stort värde på högkvalitativa parfymkreationer som berättar en historia. För att skapa den perfekta doften använder hon bara naturliga råvaror vars hållbarhet förlängs primärt med hjälp av alkohol. På så vis kan Lyn Harris fånga in mycket speciella doftnoter och låter dem sprida sin väldoft även på kroppen.

De flesta skapelserna från Miller Harris övertygar därför med en speciell fräschör och är tillverkade för självsäkra och trendorienterade kunder. För Miller Harris-dofterna går det inte att ta miste på och de ger även sina användare en mycket speciell och unik doftnot. För att uppnå en optimal doftupplevelse bör du helst applicera Miller Harris-parfymen på de ställen på kroppen där genomblödningen är bra. Till exempel följande ställen:

  • bakom öronen
  • på handlederna
  • i dekolletaget
  • i armvecken
  • på plagg av naturfiber

På dessa ställen utvecklas nämligen doften hos parfymen optimalt och förtrollar inte bara sin användare utan alla runt omkring. Dock ska man inte överdriva, för mycket parfym får ofta motsatt effekt och omgivningen upplever snarast doften som för påträngande. När det gäller parfymer från Miller Harris räcker det för det mesta med två spraypuffar för att få en behaglig doft med långvarig effekt.

Märket Miller Harris: Från parfym och kroppslotion till doftljus

Lyn Harris älskar uppenbarligen väldoft. Så på något vis känns det logiskt att hennes märke erövrar världen inte endast med parfymer, utan att hennes portfölj även innehåller andra dofter. Utöver Miller Harris olika parfymer och eau-de-toilette-sprayer erbjuder märket därför även ett antal olika kroppslotioner och hudvårdsprodukter som alla, i likhet med parfymerna från Miller Harris, håller enastående hög kvalitet. Kan du inte få nog av Miller Harris dofter? Inget problem, för du kan njuta av de uppfriskande dofterna inte bara på din kropp, utan i hela ditt hem. För avslutningsvis hör även doftljus med vitt skilda noter till Miller Harris produktsortiment. Så trollar du fram en härlig atmosfär för romantiska och stimulerande kvällar inom hemmets fyra väggar!