Parfymer och Butik från Mexx

Hos Mexx hittar du garanterat din favoritparfym. De omisskännliga dofterna från detta märke, … Ta reda på mer
35
5/5 baserat på alla kundbetyg

Mexx Parfymer och Butik

Hos Mexx hittar du garanterat din favoritparfym. De omisskännliga dofterna från detta märke, som är känt över hela världen, utmärker sig genom sina eleganta och mångsidiga aromer som ger mersmak. Märket etablerades redan år 1980 under namnet Moustache. Sex år senare genomfördes en sammanslagning med märket Emanuelle, och företaget fick då sitt nuvarande namn med två X som skulle koppla samman de båda koncernerna.

Parfym av högsta kvalitet

Den som letar efter en innovativ och elegant parfym har kommit helt rätt. Dofterna från Mexx är lika stilfulla och kreativa som märkets namn. Högkvalitativa aromer och ovanliga doftkompositioner gör märket till en speciell följeslagare i vardagen som ger bäraren en antydan av stilfull elegans.
Visste du redan Innehåll

Mexx – allt började med en kyss

Sedan över 30 år står Mexx för attraktivt mode för män och kvinnor. Allt började med en kyss. 1986 inledde herrmodemärket Moustache och dammodemärket Emanuelle en unik förbindelse. Båda märkena omfamnade varandra i en kyss och inom kort uppstod märkesnamnet Mexx: av de båda företagens begynnelsebokstäver och ett dubbelt "x" som symboliserar de båda kyssarna. Detta märke, förenat i en kyss, har sedan dess sålt trendigt mode för båda könen med matchande accessoarer omfattande allt från glasögon till väskor. Märkets sortiment har kompletterats av barn- och babymode liksom även inredningstextilier. Vid millennieskiftet gav sig Mexx även in i parfymbranschen. Livsstilsmärket lanserade snabbt livfulla dofter, stimulerande för doftsinnet och hittills har man lockat framförallt en yngre kundkrets. Utöver fräscha och charmiga parfymer tillhör även duschgeler och deodoranter Mexx Parfums produktpalett. I vårt onlineparfymeri hittar du alla Mexx Parfums livfulla och stilsäkra skapelser till överkomliga priser.

Framgångskonceptet med partnerdofter

Även i Mexx parfymvärld följs män och kvinnor åt, eftersom Mexx framgångsrikt har lanserat flera partnerdofter. Först ut var tvillingserien Mexx Man och Mexx Woman, som är populär än idag. Framgångskonceptet fick snabbt en fortsättning med partnerdofterna Pure Man och Woman, Ice Touch och Life Is Now. Mexx-dofter kännetecknas av en bekymmerslös lätthet och en ung och dynamisk anda som tilltalar världsmedborgare både i Tyskland och i många andra länder. Nykomlingar i Mexx Parfums doftfamilj är de vitaliserande dofterna Black Man och Black Woman. Även serien Energizing kännetecknas av lika unga och uppkäftiga doftnoter. Här följer en överblick över de Mexx-dofter som du kan hitta i vårt onlineparfymeri:

Damdofter från Mexx Parfum

 • Black Woman
 • Energizing
 • Fresh Woman
 • Ice Touch Woman
 • Life Is Now Woman
 • Pure Woman
 • Spring Edition 2015
 • Woman

Herrdofter från Mexx Parfum

 • Black Man
 • Energizing Man
 • Fresh Man
 • Ice Touch Man
 • Life Is Now Man
 • Magnetic Man
 • Man
 • Pure Man
 • Spring Edition 2015

Mexx Parfum kännetecknas av kreativa och fräscha doftkompositioner som känns lyxiga men ändå är överkomliga. Klara former och ett stilsäkert formspråk präglar Mexx Parfums trendiga flaskor, men innehållet är minst lika imponerande. Utsökta kompositioner gör Mexx Parfums olika dofter till klassiker som kan bäras av alla män och kvinnor.

Stimulerande fräscht – Energizing, Fresh & Ice Touch

 

De två dofterna i serien Energizing kännetecknas av sina fruktigt fräscha aromer som genast får både män och kvinnor att bli på gott humör. Mexx Energizing är en perfekt start på dagen och ger dig en doftmässig aura som präglas av en omisskännlig fräschör som varar ända till kvällen. Doftserien omfattar förutom högkvalitativa eau-de-toilette-sprayer även produkter för den dagliga kroppsvården, från duschgel och uppfriskande deodoranter för honom och henne till aftershave för honom. Tvillingserien Fresh bidrar med en frisk havsbris. Av publiken vid Deutschen Parfumpreis 2012 utsågs herrdoften Fresh Man till årets doft på livsstilsområdet. Minimalistisk design och en tydlig och fräsch doft gör denna parfym till en elegant allrounddoft i alla sammanhang Serien Ice Touch känns verkligen uppfriskande när det är varmt ute. I denna innovativa doft blandas vattenaccenter in för att skapa en nervkittlande doftupplevelse för inget har en så stimulerande effekt som iskallt vatten.

 

Självsäkert och klassiskt – Black, Life Is Now & Pure

 

Dofterna Black Man och Black Woman utgör Mexx Parfums klassiskt eleganta serie. Skira blomsteraccenter får volym med hjälp av fruktiga essenser. Doften Black Woman har en sensuell värme tack vare inslagen av exklusiva träslag och en antydan av vanilj. Den manliga motsvarigheten övertygar med fruktigt kryddiga noter och en arom med inslag av trä. Så uppstår den maskulina och aromatiska doften Black Man. Den fräscha och exotiska damdoften Life Is Now följer alla kurvor i den kvinnliga siluetten. Ett hav av blommor och fräscht marina nyanser gör Life Is Now Woman till en omisskännlig doftkomposition för alla tillfällen. Även den maskulina doften förenar exotiska fruktaromer och späda blomsteraccenter med en fräsch havsbris. Sitt maskulint självsäkra djup uppnår Life Is Now Man genom inslag av patchouli och sandelträ. Även doften Pure har en tydlig och självsäker framtoning. Varianten för henne övertygar med eleganta noter av lotusblomma och exotiska inslag av monoiolja Denna vitaliserande doft med en diskret fräschör känns både blommig och fruktig. Även Pure Man framhäver användarens naturlighet. Tomater och äpplen förenas på ett omisskännligt sätt vilket kompletteras med inslag av mossa. Inslagen av trä gör Pure Man till en lätt och klassisk doft som är perfekt i alla sammanhang.

 

Hos Parfumedrams kan du utforska de fräcka och ungdomliga dofterna från Mexx Parfum för självsäkra män och kvinnor. Gå inte miste om de högkvalitativa vårdande produkterna och kärleksfullt sammanställda presentseten från Mexx Parfum.