Max Factor

131
4,5/5 baserat på alla kundbetyg

Max Factor – förstklassig makeup för en vacker hy

Märket Max Factor står inte bara för högklassiga produkter, utan är även ett företag med tradition. I början av 1900-talet bestämde sig makeupartisten Maxsymilian Faktorowicz att lämna hemlandet Polen för att söka lyckan i USA. På världsutställningen i Saint Louis presenterade han sitt kunnande inom makeup och grundade några år senare sin egen firma: Max Factor & Company. Max vann förtroende hos många av Hollywoods stjärnor och blev slutligen känd över hela världen med sina produkter.

Upptäck ett imponerade urval av sminkprodukter från Max Factor

Max Factor räknas som en etablerad storhet inom skönhetsbranschen. Sminkmärket används av människor över hela världen, som glatt botaniserar bland det mångsidiga sortimentet. Här finns det nämligen smink från Max Factor för olika stilar och tillfällen. Förutom produkter för att lägga en diskret makeup går det även att skapa mer uppseendeväckande looker.

  • Max Factor ansiktsprodukter: Förutom concealer, kompaktpuder och colour corrector sticks, erbjuder kosmetikamärket även olika foundations. Med dessa produkter, går det fantastiskt bra att dölja finnar, rodnader, mörka ringar under ögonen och ojämnheter. För att i alla avseenden få ett fint resultat, finns det olika färger att välja mellan. Det finns alltså en passande artikel för varje hudton. För att få ett strålande glow finns det hos Max Factor även rouge, highlighter och paletter för konturering.
  • Max Factor ögonmakeup: Med intensiva ögonskuggor, mascara und eyeliners från Max Factor blir det enkelt att sminka ögonen på ett fantastiskt snyggt sätt. Tack vare det stora urvalet av färger går det att släppa loss kreativiteten och sätta olika accenter i ögonområdet. För en proffsig avslutning på ögonmakeupen, definieras ögonfransarna och ögonbrynen.
  • Max Factor läppsmink: Även för läpparna finns det en mängd olika produkter hos detta framgångsrika märke. Välj mellan glänsande eller matta läppstift och avrunda läppsminket med en passande läppenna. För att få en glansig finish finns det läppglans, som ger fyllighet och lyster till läpparna.
  • Max Factor nagellack: Vackra naglar väcker alltid uppmärksamhet. Med Max Factor går det att måla naglarna på olika sätt som ett proffs. Alltifrån elegant till iögonfallande – med nagellacken från Max Factor blir det färdigmålade resultatet något alldeles extra.

Märket Max Factor lägger stor vikt vid att inte bara göra stjärnorna vackra. Smink ska vara till för alla människor, som målinriktat vill framhäva sin egen skönhet. Därför erbjuder märket många olika produkter i högkvalitativa utföranden. För varje användare blir det därför möjligt att skapa både naturliga och glamorösa looker.

Max Factor satsar inte bara på kvantitet, utan även kvalitet

Urvalet av olika sminkprodukter från Max Factor är imponerande: I sortimentet finns många olika produkter, alltifrån primers och eyeliners till nagelvård. Märket erbjuder inte bara ett varierat utbud, utan använder sig även huvudsakligen av vårdande ingredienser i produkterna. Ingredienserna gör så att sminket håller fantastiskt länge och är samtidigt vårdande.

Handla Max Factor hos parfumdreams

Sotade ögon, fylliga läppar eller glänsande naglar – hos parfumdreams går det enkelt att beställa olika sminkprodukter från Max Factor. Upptäck ett stort urval av artiklar, som framhäver ett personligt uttryck och inspirerar till att skapa olika looker. För en praktfull look i alla avseenden.